18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Οι υποσχέσεις Τσίπρα- Η απάντηση της Ν.Δ.

Οι προεκλογικές παροχές του Αλέξη Τσίπρα όπως της αποτυπώνει η σημερινή ΑΥΓΗ.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ.  

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Τσίπρας και 4-5 υπουργοί του επιχείρησαν σήμερα, σε πανελλήνια μετάδοση, να πείσουν τους Έλληνες ότι εδώ και 4,5 χρόνια ζούσαν σε μια άλλη χώρα. Δυστυχώς για τους ίδιους, οι Έλληνες ήταν εδώ αυτά τα χρόνια και στις 26 Μαΐου επέβαλαν με την ψήφο τους τις πρόωρες εθνικές εκλογές. 

Ο κ. Τσίπρας είναι πια και επισήμως ένας απερχόμενος πρωθυπουργός. Όσα νέα ψέματα κι αν πει κι όσα σχέδια κι αν υποσχεθεί, δεν πείθει πια κανέναν. 

Υ.Γ. Το γεγονός ότι το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, αντί ειδήσεων, μετέδωσε σήμερα το σύνολο της προεκλογικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα μνημονεύεται ως μνημείο δημοσιογραφικής ντροπής για τη δημόσια τηλεόραση».

Περισσότερα Άρθρα

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για την απώλεια του Γιάννη Σταθόπουλου

«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη και οδύνη τον πρώην Βουλευτή και Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Σταθόπουλο. Ο Γιάννης Σταθόπουλος γεννήθηκε το 1934 στην Αθήνα, αποφοίτησε από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και υπηρέτησε ως αξιωματικός στο Πολεμικό Ναυτικό. Κατά τη διάρκεια της Χούντας συμμετείχε στο Κίνημα του Ναυτικού, συνελήφθη και φυλακίστηκε. Το ίδιο […]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιστρέφει εσπευσμένα στην Αθήνα, ακυρώνει την περιοδεία στα Δωδεκάνησα

Συγκλονισμένος ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά, αλλάζει το πρόγραμμά του και επιστρέφει στην Αθήνα, ενώ αλλάζει και το πρόγραμμα των επόμενων ημερών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε ότι πέθανε η Φώφη Γεννηματά μόλις έφτασε στη Σαουδική Αραβία, όπου επρόκειτο να κάνει διήμερη επίσκεψη. Μόλις ενημερώθηκε για το τραγικό νέο, ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αλλάξει το […]