18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επέκτασης του νεκροταφείου Ερμιόνης


Ένα έργο που απασχολούσε δεκαετίες την Ερμιόνη και που είχε απασχολήσει τον αείμνηστο Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ερμιόνης, Χρίστο Δαγκλή ολοκληρώθηκε για να εξυπηρετήσει την τοπική κοινωνία.

Εκτός από την επέκταση 22 θέσεων ταφής, δημιουργήθηκαν και θέσεις σημείων ύδρευσης που συντελούν στην καθαριότητα του Κοιμητηρίου της Ερμιόνης.

Πρέπει να τονιστεί ότι η εφαρμογή του Κανονισμού του Κοιμητηρίου από την Δημ. Κοινότητα με την συμβολή των Ερμιονιτών θα βοηθήσει στην εύρυθμη λειτουργία του και στον μη κορεσμό του για άλλη μοα φορά.

Θέματα , όπως η στασιμότητα ομβρίων υδάτων σε τμήμα του Κοιμητηρίου, λόγω επίχωσης των εξόδων ομβρίων τα προηγούμενα χρόνια, θα λυθεί άμεσα με εκτέλεση τεχνικού έργου.

Περισσότερα Άρθρα

Ισπανία: Συνεχίζονται οι έρευνες για το αγοράκι που έπεσε στο πηγάδι

Το βραχώδες έδαφος επιβραδύνει τις προσπάθειες των διασωστών, που συνεχίζουν να σκάβουν προκειμένου να φθάσουν στον μικρό Γιουλέν, ο οποίος έπεσε σε ένα πηγάδι βάθους 100 μέτρων, πριν από επτά ημέρες στην Ισπανία. Ο 2χρονος Γιουλέν Ροσέλ δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, από τότε που χάθηκε στο πηγάδι. Το παιδάκι είχε ξεφύγει της προσοχής […]

LIVE η ενημέρωση- Ένας νέος θάνατος και 21 νέα κρούσματα από τον κορονοϊό-Τα 11 σε δομή των Ενόπλων Δυνάμεων

Αυξήθηκαν τα θύματα του κορονοϊού στην Ελλάδα σε 147  καθώς, ο Σωτήρης Τσιόδρας ανακοίνωσε έναν νέο θάνατο. Σύμφωνα με την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας, τα νέα κρούσματα είναι 21 με το σύνολο των περιπτώσεων του Covid-19 να ανέρχεται σε 2.663. Επιπλέον οι ασθενείς που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ είναι 36.