17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΟΠΕΚΕΠΕ: Mεγάλη πληρωμή ύψους 120 εκατ. ευρώ στους αγρότες

Ο νέος πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ, Γρηγόρης Βάρρας και ο νέος αντιπρόεδρος Δημήτρης Μελάς σημείωσαν ότι την Παρασκευή (29/11) θα καταβληθούν οι πληρωμές στους δικαιούχους των αγροπεριβαλλοντικών (περιλαμβάνονται και τα βιολογικά για φυτική, ζωική παραγωγή, μείωση Νιτρορύπανσης, σπάνιες φυλές κ.ά.), που αντιστοιχούν σε ποσό ύψους άνω των 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Εξάλλου εντός του Δεκεμβρίου θα γίνουν και άλλες πληρωμές. Συγκεκριμένα:

— Η καταβολή της εκκαθάρισης της Βασικής Ενίσχυσης (το υπόλοιπο 30%) μαζί με «Πράσινη Ενίσχυση», επιδοτήσεις σε Νέους Αγρότες και εθνικό απόθεμα αναμένεται να καταβληθεί έως τις 23/12 το αργότερο ημέρα Δευτέρα.

— Η Εξισωτική θα καταβληθεί μία ημέρα μετά την πληρωμή της εκκαθάρισης της Βασικής Ενίσχυσης (δηλαδή ή στις 23/12 ή στις 24/12).

Περισσότερα Άρθρα

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Δεν τα πάτε και πολύ καλά με τις ερωτικές επανασυνδέσεις. Αυτό που όμως θα αντιμετωπίσετε το επόμενο διάστημα συσχετίζεται με το παρελθόν σας, που θα σας κάνει νέες προτάσεις. ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Ο χαρακτήρας σας έχει πολλές κατακτήσεις αυτό το διάστημα. Σαφώς και οι πόρτες με τα παλιά για εσάς […]

Στο Ναύπλιο εγκαινιάστηκε ο πολυχώρος Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

Ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος μαζί με το Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο εγκαινίασαν λίγο νωρίτερα στο Λιμάνι του Ναυπλίου (Νέος Σταθμός ΟΣΕ) τον πολυχώρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Ολοκληρωμένου Προγράμματος «Νέα Γενιά Ανακύκλωσης» του Υπουργείου Εσωτερικών.     Προηγήθηκαν ομιλίες από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, τον Δήμαρχο Ναυπλιέων και τον Υπουργό Εσωτερικών. Η ανταποδοτική ανακύκλωση με το […]