18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Οργάνωση και διάθεση σχολικών φαρμακείων από τον Ε.Ε.Σ Άργους

Οργάνωση και διάθεση σχολικών φαρμακείων.

 

Κλιμάκιο Εθελοντών Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ Άργους με την Εκπαιδεύτρια -Νοσηλεύτρια ,συνεχίζουν τις επισκέψεις σε σχολικές μονάδες και παραδίδουν έτοιμα τα σχολικά φαρμακεία.

Ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία και φιλοξενία αλλά και την αναγνώριση του πολύπλευρου ανθρωπιστικού έργου μας.

Ευχαριστούμε πολύ την Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους-Μυκηνών, τον κο.Αχιλλέα Μπαντανά  και τον κο.Δούρο για την άψογη συνεργασία, εμπιστοσύνη και χορήγηση όλου του υγειονομικού υλικού.

Περισσότερα Άρθρα

Ο καιρός το Πάσχα: Μικρό καλοκαιράκι έως τη Δευτέρα

Ζέστη, ηλιοφάνεια και χωρίς αέρα, αυτός προβλέπεται να είναι ο καιρός μεθαύριο Κυριακή του Πάσχα. Άλλο ένα παράδοξο των όσων ζούμε. Φέτος που το Πάσχα θα είναι αλλιώς, που εξαιτίας του κορονοϊού και των μέτρων που επιβάλλονται για να μην εξαπλωθεί, ο καιρός θα είναι όχι απλά ανοιξιάτικος, αλλά καλοκαιρινός! Και θα είναι καλοκαιρινός ο […]

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση από Ναυπλιώτες ηθοποιούς στο Θωρηκτό Αβέρωφ

Η Εταιρεία “Προσκήνιο Πολιτισμός- Κοινωνική Ψυχαγωγία”, την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 μετά τιμής, συνδιοργάνωσε με την “Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας”, την Υπηρεσία Ιστορίας Ναυτικού και τη ΣΑ/ΣΜΥΝ, την ημερίδα “Το Ελληνικό Ναυτικό κατά την Καποδιστριακή Περίοδο”,  στο Θωρηκτό Αβέρωφ. Κύριος ομιλητής ο ιστορικός και νομικός Ανδρέας Κούκος ενώ μίλησαν επίσης ο […]