18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Αδριανός Γκολέμης μέλος του συνδυασμού ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’ δίπλα στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΣΤΟΥΡΟ

Ονομάζομαι Αδριανός Γκολέμης, είμαι γέννημα θρέμμα Παναριτίου όπου μεγάλωσα και διαμένω μόνιμα με την οικογένειά μου. Εδώ και αρκετά χρόνια ασχολούμαι με την καλλιέργεια της γης. Είμαι ιεροψάλτης και κάτοχος πτυχίου Βυζαντινής μουσικής, καθώς επίσης ασχολούμαι επαγγελματικά πλέον και με το δημοτικό τραγούδι.
Νιώθω μεγάλη τιμή που ο κ. Δημήτρης Κωστούρος με επέλεξε να είμαι δίπλα του και μέλος του συνδυασμού «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», διότι θεωρώ ότι είναι ο άνθρωπος που απέδειξε ότι μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο μας να αποκτήσει μια νέα «ταυτότητα».

Γι’ αυτό και εγώ με την σειρά μου, και εφ’ όσον μου δοθεί η ευκαιρία, έχω την πρόθεση και την διάθεση να βοηθήσω όσο μπορώ να πραγματοποιηθούν οι σκέψεις και τα οράματα της παράταξης μας για να κερδίσει ο δημότης αυτά που του αξίζει.

Ευελπιστώντας στην στήριξη των συνδημοτών μου θα πάμε το τόπο αυτό ακόμη πιο ψηλά.

Με εκτίμηση,
Αδριανός Γκολέμης

Περισσότερα Άρθρα

“Αντίο πατέρα”

“Αντίο, πατέρα” έγραψε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Κάτω από την ανάρτησή του Β. Κοντοζαμάνη, υπάρχουν εκατοντάδες μηνύματα με συλλυπητήρια. Ας προσθέσουμε και τα δικά μας θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια.

Δωρεάν υπηρεσίες νομικής πληροφόρησης για εργαζόμενους και άνεργους

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Αργολίδας, διοργανώνουν στο Εργατικό Κέντρο Αργολίδας (Ηφαίστου 5, Άργος), τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, 11:00π.μ. – 21:00μ.μ., εκδήλωση όπου, εξειδικευμένοι νομικοί/σύμβουλοι του ΙΝΕ ΓΣΕΕ, θα απαντούν, εντελώς δωρεάν,  σε προσωπικά ερωτήματα και προβληματισμούς, εργαζομένων και ανέργων, σχετικά με: Α. το συνταξιοδοτικό σύστημα ασφαλισμένων όλων των ταμείων (ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, […]