19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο  Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης υποψήφιος Δήμαρχος Επιδαύρου

Την απόφαση του να διεκδικήσει τον Δήμο Επιδαύρου ανακοίνωσε ο κ.Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης, ως επικεφαλής ενός ενωτικού ψηφοδελτίου για έναν Δήμο για όλους, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του.

Αναλυτικά:

Φίλες και φίλοι

Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η διαδρομή για την συγκρότηση ενός ενωτικού ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις επερχόμενες εκλογές αλλά και τη νίκη προς όφελος της κοινωνίας έφθασε στο τέλος της με το πλέον ευχάριστο αποτέλεσμα.

Το πρώτο δεδομένο είναι ότι από την στιγμή που ανακοίνωσα δημόσια τον Οκτώβρη του 2018 την πρόθεσή μου να διεκδικήσω την διοίκηση τού Δήμο Επιδαύρου ακούσθηκαν στην πορεία και άλλες φωνές με την ίδια επιθυμία.

Επειδή ο στόχος μου είναι η ένωση των δυνάμεων μας, έξω από προσωπικές φιλοδοξίες, τοπικισμούς και προσωπικά οφέλη αφού κανένας δεν περισσεύει, προχωρήσαμε σε διαδικασίες που θα διασφάλιζαν την ενότητα και τη συνεργασία των δυνάμεων μας.

Κάποιοι κρίναμε ότι η πολυφωνία είναι ενδυνάμωση της Δημοκρατίας και σημαντική ευκαιρία για συνεργασία με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και έτσι προχωρήσαμε ένα βήμα μπροστά που κάποιοι άλλοι προτίμησαν να μην ακολουθήσουν.

Έτσι δρομολογήθηκαν διαδικασίες με την εγγύηση των θεσμικών οργάνων που εμπλέκονται σε αυτό το εγχείρημα και με τη σύμφωνη γνώμη όσων δεχθήκαμε να συμμετάσχουμε σε αυτές τις διαδικασίες όπως και ο Κος Γιώργος Μακρής (που είχε γίνει γνωστή η πρόθεσή του).

Μέσα από αυτές τις διαδικασίες προέκυψε η στήριξη στο πρόσωπό μου ως επικεφαλής ενός ενωτικού ψηφοδελτίου για έναν Δήμο για όλους.

Ευχαριστώ θερμά όλους για την τιμή και την υποστήριξη. Και υπόσχομαι ότι θα εργαστώ σκληρά όπως έχω κάνει μέχρι σήμερα στις προσωπικές μου επιδιώξεις και φιλοδοξίες.

Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης
Επιχειρηματίας
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης
Για τον Δήμο Επιδαύρου

Περισσότερα Άρθρα

Σε κατάσταση έκτακτου συναγερμού ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων!

Για να μην ξαναζήσουμε στιγμές όπως εκείνες τις δύσκολες ώρες που περάσαμε με τις πυρκαγιές που έπληξαν τον Δήμο μας τα τελευταία χρόνια κι επειδή τις επόμενες ώρες περιμένουμε αυξημένη ένταση των ανέμων σε όλη την επικράτεια του Δήμου μας, οφείλουμε όλοι να μηδενίσουμε το ενδεχόμενο πρόκλησης πυρκαγιάς. Καλούμε τους πολίτες να είναι σε πλήρη […]

Κλείνουν λόγω κορονοϊού τμήματα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο και το 4ο Νηπιαγωγείο Ναυπλίου

Ένταση στο ΝΑΤΟ: Η επίθεση Τσαβουσογλου και η απάντηση Δένδια

Ένταση σημειώθηκε κατά την Υπουργική Σύνοδο του ΝΑΤΟ την Πέμπτη, καθώς ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών επανέλαβε ορισμένες από τις ανυπόστατες κατηγορίες κατά της χώρας μας. Συμφωνα με διπλωματικες πηγες, ο Νίκος Δένδιας ζήτησε και έλαβε άμεσα το λόγο ενημερώνοντας του Συμμάχους ότι, μεταξύ άλλων, η Ελλάδα δέχθηκε μια χωρίς προηγούμενο ενορχηστρωμένη επίθεση στα σύνορά της […]