18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Γιάνης Βαρουφάκης στην Αργολίδα

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Αργολίδα περιόδευσαν σήμερα στην περιοχή.

Το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 στην Αργολίδα βρέθηκε αρχικά στο Άργος (στην κεντρική Πλατεία του Αγίου Πέτρου) όπου επισκέφτηκε την αγορά της πόλης συζητώντας με τους πολίτες.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης βρίσκεται ήδη στο Ναύπλιο και αφού απόλαυσε παγωτό από τζελατερία της πόλης, ετοιμάζεται για την ομιλία του σε κεντρικό ξενοδοχείο.

Kατά την άφιξή του στο Ναύπλιο έκανε δηλώσεις, μιλώντας για Χρεοδουλοπαροικία, τονίζοντας: “Η 7η Ιουλίου θα είναι μια πολύ σημαντική εκλογική αναμέτρηση, γιατί θα σηματοδοτήσει με την επερχόμενη φουριόζικη Νέα Δημοκρατία να θέλει να χτίσει πάνω στο 4ο μνημόνιο με νέα παρασιτική ολιγαρχία, θα σηματοδότηση ένα νέο κεφάλαιο σε αυτό που εμείς ονομάζουμε φυλακή χρέους της χώρας, την χρεοδουλοπαροικία….”

Στο δρόμο προς τις εκλογές, το ΜέΡΑ25 θα βρεθεί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αναλύοντας το ολοκληρωμένο, ρεαλιστικό και άμεσα εφαρμόσιμο πρόγραμμά του και φυσικά ακούγοντας και συνομιλώντας με τους πολίτες.

Περισσότερα Άρθρα

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι ισχύει με το ωράριο και τη μετακίνηση από νομό σε νομό

Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα παραμείνει σε ισχύ από τις 9 το βράδυ έως και τις 5 το πρωί και μετά τη Δευτέρα στις 18 Ιανουαρίου, παρά το άνοιγμα του λιανεμπορίου, όπως ανακοινώθηκε στη σημερινή ενημέρωση για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού. Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, τα καταστήματα λιανεμπορίου θα […]