18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Γιάννης Ανδριανός για τις αθλητικές επιτυχίες της Αργολίδας

Ο βουλευτής Αργολίδας και πρώην υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός δήλωσε:

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Β’ εθνική κατηγορία, στη χρυσή ομάδα της σκυταλοδρομίας 4×400 με την Κατερίνα Δαλάκα, Ελπίδα Τόκα 3η Πανελληνιονίκη και στα 400μ εμπόδια, Ειρήνη Γεωργαλά και Ελπίδα Καρκαλάτου η οποία κατέκτησε ατομικά και το αργυρό μετάλλιο στα 400 μ, με προπονητή τον Γιώργο Καραπάνο, καθώς και στην Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου για τα δύο χρυσά μετάλλια στα 800 και 1.500 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Στους αθλητές και τις αθλήτριές μας εύχομαι υγεία και καλή συνέχεια με νέες μεγάλες επιτυχίες και στο μέλλον.

Περισσότερα Άρθρα

Δήμος Επιδαύρου: Στα σχολεία έγινε ότι προβλέπεται σε περίπτωση σεισμού

Όπως μας ενημερώνει ο Δήμος Επιδαύρου Στα σχολεία του Δήμου Επιδαύρου έγινε ότι προβλέπεται από τις ενέργειες σε περίπτωση σεισμού. Ο Δήμος ενημερώθηκε και τα παιδιά συνέχισαν κανονικά τα μαθήματά τους μετά την εντολή που είχαμε από την πολιτική προστασία της περιφέρειας και την διαπίστωση των διευθυντών ότι δεν υπάρχουν ζημιές στα σχολικά κτίρια. Ο […]

Έκτακτη Γενική Συνέλευση στον Παναργειακό

Το Δ.Σ. του Παναργειακού,  προκηρύσσει έκτακτη Γενική Συνέλευση για το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 με θέμα συζήτησης την πορεία της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση θα διεξαχθεί στην αίθουσα του εργατικού Κέντρου Άργους στις 18:30.