19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Γιάννης Μαντζούνης “κατακεραυνώνει” τον Βασίλη Σιδέρη για τα 12.000€ της Περιφέρειας για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας (video)

Με αφορμή την χρηματοδότηση του Δήμου Τρίπολης για τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τις αντιδράσεις ορισμένων της παράταξης Τατούλη, ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εντεταλμένος στον τομέα αθλητισμού της περιφέρειας Γιάννης Μαντζούνης υπενθύμισε στον Βασίλη Σιδέρη ότι κατά την προεκλογική περίοδο έγινε χρηματοδότηση από την Περιφερειακή αρχή Τατούλη του ποσού των 12.000 ευρώ για την κοπή πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Ο κ. Μαντζούνης θέλοντας να τονίσει την αναντιστοιχία των αντιδράσεων τότε για μια κοπή πίτας και τώρα για μια περίοδο εορταστική 30 ημερών με πλήθος εκδηλώσεων, ανέφερε την περίπτωση της πίτας της ΕΠΣ Αργολίδας, δεχόμενος επίθεση από τον περιφερειακό σύμβουλο Βασίλη Σιδέρη πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας με ακατονόμαστες λέξεις και χωρίς να τον αφήνει να μιλήσει, πάρα τις παρεμβάσεις του προέδρου του ΠΕΣΥ Πελοποννήσου.

Φυσικά όλα όσα ζούμε δεν μπορεί να τα ξεχάσει κανείς και εκ των πραγμάτων όταν μάλιστα τρέχει αυτές τις μέρες πρόσκληση- έκκληση της ΕΠΣΑ με πανηγύρι που διοργανώνει, για την οικονομική στήριξη των σωματείων της ΕΠΣΑ και τιμή 25 ευρώ το άτομο.

Αυτό που μπορεί κάποιος να αναφωνήσει είναι “αιδώς Αργείοι”…

Το βίντεο που ακολουθεί από την τελευταία συνεδρίαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι ενδεικτικό:

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ιωάννης Σαρμάς ορκίστηκε υπηρεσιακός πρωθυπουργός

Στις 16:00 πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του υπηρεσιακού πρωθυπουργού, Ιωάννη Σαρμά, μετά την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης που έλαβε την Τετάρτη από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ο κ. Σαρμάς ορκίστηκε ενώπιον της κυρίας Σακελλαροπούλου, ενώ της θρησκευτικής τελετής προεξήρχε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος. Σύντομα θα οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση, που θα οδηγήσει τη χώρα στις εκλογές της 25ης […]