17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Γιώργος Χατζόπουλος υποψήφιος στον συνδυασμό του Δημήτρη Κωστούρου ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’

Ονομάζομαι Γιώργος Χατζόπουλος, είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών αγοριών. Κατάγομαι από το Ανυφί, ενώ ζω και εργάζομαι στο Ναύπλιο. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι ενεργά στο επιχειρησιακό σωματείο της εργασίας μου βιώνοντας όπως όλοι μας τα εργασιακά προβλήματα της εποχής μας.

Η ενασχόλησή μου με την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης του Ναυπλίου αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Δήμου μας, μέσα από την ιστοσελίδα μου cityofnafplio.com, με έκαναν να συνειδητοποιήσω την αγάπη μου αλλά και τον σεβασμό μου γι’ αυτή την πόλη.

Έχοντας σταθερή την άποψη ότι δεν πρέπει να περιμένουμε από άλλους να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που μας απασχολούν αλλά οφείλουμε να συμμετέχουμε, όσο μπορούμε, και εμείς στη διαμόρφωση άποψης, πρότασης και λύσης, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Δήμαρχου Δημήτρη Κωστούρου, να συμμετέχω με τον συνδυασμό «Ναύπλιο – Επόμενη Μέρα», ως υποψήφιος στη Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου (Τοπικό Συμβούλιο).

Είμαι και θέλω να παραμείνω ένα ενεργό μέλος της κοινωνίας μας, όπου μέσα από το συνεχή διάλογο και την καθημερινή επαφή, να συζητάμε, να αναζητούμε λύσεις και να συναποφασίζουμε το καλύτερο δυνατό για την πόλη μας, από άκρη σε άκρη, γιατί Ναύπλιο δεν είναι μόνο το ιστορικό κέντρο αλλά όλες οι συνοικίες, όλες οι γειτονιές.

Ζητώ, λοιπόν, τη στήριξή σας σε αυτές τις εκλογές προκειμένου να πετύχουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Χατζόπουλος

Περισσότερα Άρθρα

ΔΥΠΑ: Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων – 2.260 προλήψεις ανέργων

Ξεκινάει σήμερα Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 11:00, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για το νέο «πρόγραμμα κοινωφελούς χαρακτήρα για 2.260 άτομα σε υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης-ΥΠΥΤ)» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ). Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022, στις 11:00. […]

Σήμερα οι εκλογές για νέο πρόεδρο στον ΣΥΡΙΖΑ

Στις κάλπες προσέρχονται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για την ανάδειξη νέου προέδρου στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Δικαίωμα ψήφου έχουν οι πολίτες από την ηλικία των 15 ετών και άνω, που είτε έχουν εγγραφεί ως μέλη του ΣΥΡΙΖΑ είτε θα εγγραφούν ακόμη και σήμερα, επιτόπου, στα εκλογικά τμήματα. Όσοι […]