18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο 

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του Αγίου Νεκταρίου στο Ναύπλιο με την ευκαιρία της ανακομιδής των λειψάνων του Αγίου. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ: 

❖ Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και 7.30 μ.μ Μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος.

❖ Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 7 .00 π.μ θα ψαλεί ο Όρθρος και εν συνεχεία πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

❖ Το απόγευμα 7.00 μ.μ μεθέορτος εσπερινός και η παράκληση του Αγίου. Εν συνεχεία στις 8 μ. μ στο προαύλιο χώρο του ναού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση κατά το εξής πρόγραμμα:

❖ Επίκαιρη ομιλία από τον Πανοσιολογιώτατο Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως μας π. Χρυσόστομο Μιχαλόπουλο.

Απόδοση εκκλησιαστικών ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών από τη χορωδία του ιερού ναού υπό την διεύθυνση του Χοράρχου κ. Ανδρέα Γεραμάνη Πρωτοψάλτου.

Περισσότερα Άρθρα

Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου Άργους Μυκηνών

Το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Δημοτών του Δήμου Άργους Μυκηνών λειτουργεί με τηλεφωνική κλήση στον αριθμό 15960. Από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 π.μ έως 3.00 μ.μ. -Για γενικά θέματα εξυπηρέτησης (παροχή πληροφοριών και υποδοχή αιτημάτων) -Για αναγγελία βλαβών *Η κλήση από σταθερό δεν έχει χρέωση, από κινητό υπόκειται σε χρέωση με βάση το τιμολόγιο του […]

Κοπή Βασιλόπιτας και από τους πολιτικούς συνταξιούχους του Δήμου Άργους Μυκηνών

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του θα κόψει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2024 το μεσημέρι ώρα 13:00, στην ταβέρνα «ΤΣΙΜΠΟΣ» ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί συνάδελφοι Ευχόμαστε το 2024 να χαρίσει σε σας και τις οικογένειές σας αισιοδοξία, υγεία, μακροζωία, ασφάλεια, ποιότητα ζωής και να βρουν λύση όλα τα […]