18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Βροχές που κατά τόπους θα είναι ισχυρές αναμένονται στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο έως το απόγευμα. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχοπτώσεις και στα δυτικά ηπειρωτικά και το Ιόνιο. Παγετός θα σημειωθεί στα ορεινά ηπειρωτικά, στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα του Κεντρικού και Νοτίου Αιγαίου θα είναι σχετικά αυξημένες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -12 έως -1 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από -5 έως 4, στη Θράκη από -1 έως 7, στη Θεσσαλία από -2 έως 6, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 1 έως 11, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 10, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 7 έως 14, και στην Κρήτη από 8 έως 12 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το πρωί θα εξασθενήσουν και σταδιακά έως το απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Πέτσας: Παράταση lockdown έως τις 14 Δεκεμβρίου

Παρατηρείται σταθεροποίηση ή και μείωση των κρουσμάτων, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αλλά είναι πιο αργή από το αναμενόμενο – Νωρίτερα, το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε το άνοιγμα μόνο των εποχικών καταστημάτων στις 7 Δεκεμβρίου Το σχέδιο της κυβέρνησης για την συνέχιση των περιοριστικών μέτρων για την αποτροπή περαιτέρω εξάπλωσης του κορονοϊού ανακοίνωσε στις 12:30 το μεσημέρι ο κυβερνητικός […]

Τραγωδία στην Πρέβεζα

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε εκτροφείο ψαριών στην Πρέβεζα, στην περιοχή του Καναλλακίου, κοντά στο χωριό Χόχλα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από μπουκάλα προπανίου, περίπου στις 15:30, την ώρα που δύο εργαζόμενοι, ένας […]