18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις με βροχές τοπικού χαρακτήρα στη Βόρεια και Βορειοδυτική Ελλάδα και σποραδικές καταιγίδες στο Βόρειο Ιόνιο, περιμένουμε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019. Παράλληλα, αναμένονται αυξημένες συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 12 βαθμούς, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα από 5 έως 17 βαθμούς, στην Ήπειρο από 8 έως 17 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 10 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 18 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 17 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ πρόσκαιρα στα νησιωτικά τμήματα οι εντάσεις των ανέμων θα φτάσουν και τα 8 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Μητρόπολη Ἀργολίδος: Αναβάλλεται η κλήρωση της λαχειοφόρου

Ἀπό τὴν Ἱερά Μητρόπολη Ἀργολίδος ἀνακοινώνεται ὅτι λόγῳ τῶν ληφθέντων μέτρων γιὰ τὴν ἀποτροπή ἐξάπλωσης τῆς πανδημίας τοῦ κορωνοϊοῦ, ποὺ ἐξακολουθοῦν νὰ ἰσχύουν, δὲν θὰ πραγματοποιηθεῖ ἡ προγραμματισμένη γιὰ αὐτή τὴν Κυριακή (24 Ἰανουαρίου 2021) κλήρωση τῆς λαχειοφόρου ἀγορᾶς γιὰ τὴν ἐνίσχυση τῶν ἔργων ἀποπεράτωσης τῆς Κατασκήνωσης στὸν Φαρμακᾶ Ἀργολίδος. Ἡ κλήρωση θὰ γίνει σὲ […]

Αύριο ο αποκριάτικος χορός των συλλόγων του Κιβερίου

Ο ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ, σε συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΙΒΕΡΙΟΥ και τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΙΒΕΡΙΟΥ “ΓΕΝΕΣΙΟΝ” διοργανώνουν Αποκριάτικο Χορό, το Σάββατο 23/2/2019 ώρα 20:30 στο κέντρο ΠΑΝΤΑΖΗΣ στο Κεφαλάρι Άργους. Με ζωντανή μουσική, πλούσιο μενού και ποτό, λαχειοφόρο με πολλά και δυνατά δώρα!!! Και για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει παιδικό μενού και δύο […]