15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Τοπικές βροχές θα πέσουν αρχικά στα δυτικά και στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και κατόπιν σε όλη τη χώρα. Καταιγίδες και πιθανώς χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν από το μεσημέρι κατά κύριο λόγο στην κεντρική και νότια χώρα.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 4 έως 18, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 3 έως 18, στα νότια ηπειρωτικά από 7 έως 19, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 16, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 9 έως 156, και στην Κρήτη από 7 έως 17.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, το πρωί θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 μποφόρ, και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Σεισμική δόνηση στην Αργολίδα σήμερα το πρωί

Σεισμική δόνηση στην Αργολίδα  Σεισμική δόνηση σημειώθηκε σήμερα στις 09:31 το πρωί. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 17 χιλιόμετρα δυτικά βορειοδυτικά του Ναυπλίου και το εστιακό του βάθος ήταν 17 χιλιόμετρα. Το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται στην γεωγραφική περιοχή ανάμεσα στην Καρυά και το Ελληνικό του Δήμου Άργους Μυκηνών.

Διεθνής Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης

Η Διεθνής Ημέρα Ανθρώπινης Αλληλεγγύης (International Human Solidarity Day) καθιερώθηκε με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ το 2005, θεωρώντας ότι η αλληλεγγύη είναι μία από τις θεμελιώδεις και παγκόσμιες αξίες, που θα πρέπει να διέπει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων τον 21ο αιώνα. Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 20 Δεκεμβρίου για να τιμηθεί το Παγκόσμιο Ταμείο Αλληλεγγύης, […]