16 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Κυριακή 3 Μαρτίου αναμένονται αραιές νεφώσεις που στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, αλλά και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τις θερμές ώρες της ημέρας, θα είναι κατά περιόδους πυκνότερες. Τοπικές βροχές θα πέσουν έως και το μεσημέρι στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις ίδιες ώρες κυρίως στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 4 έως 14, στα δυτικά ηπειρωτικά από 6 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 8 έως 15, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 10 έως 17, και στην Κρήτη από 10 έως 15 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το πρωί. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων όπου από το μεσημέρι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: Ξετυλίγεται το κυβερνητικό σχέδιο για την Καραθώνα…

Δήλωση του βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Ανδρέα Πουλά ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΘΩΝΑ….. Δυστυχώς, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές ξετυλίγεται το κυβερνητικό σχέδιο των εκποιήσεων και των ιδιωτικοποιήσεων εις βάρος του ελληνικού λαού. Για τους πολίτες της Αργολίδας η δυσάρεστη έκπληξη έχει όνομα: η Καραθώνα, η εμβληματική παραλία, που είναι […]

Αποτελέσματα ελέγχων για τα μέτρα αποφυγής της διάδοσης του κορονοϊού

Εντατικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας για την εφαρμογή των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού. Χθες, Δευτέρα 30 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (53.476) έλεγχοι, από τους οποίους οι (5.504) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος». Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.638) παραβάσεις και συνελήφθη (1) άτομο, […]