19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο καιρός σήμερα

Σήμερα Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους και κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι πυκνότερες. Ασθενείς τοπικές βροχοπτώσεις θα σημειωθούν έως τις πρωινές ώρες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, οι οποίες στη συνέχεια θα ενισχυθούν και θα επηρεάσουν κυρίως τα ορεινά ηπειρωτικά καθώς και πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης. Καταιγίδες αναμένονται κυρίως το μεσημέρι και απόγευμα στα ορεινά και στα βόρεια ηπειρωτικά. Η ορατότητα έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 5 έως 17 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 8 έως 20, στα δυτικά ηπειρωτικά από 10 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 20, στα νησιά του Αιγαίου από 10 έως 20, και στην Κρήτη από 9 έως 17.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν βόρειοι 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Βόρειο Αιγαίο προς το βράδυ θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως προς το βράδυ θα γίνουν ανατολικοί 2 έως 4 μποφόρ, και στον Πατραϊκό 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Δ.Καμπόσος: Το λιμενικό συνέλαβε υπάλληλο του Δήμου που έστρωνε την παραλία Κιβερίου

Εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τα καταστήματα των αιγιαλών να δουλέψουν και κάποιοι δημιουργούν προβλήματα! Η σημερινή σύλληψη απο το Λιμενικό, του υπαλλήλου του Δήμου Άργους Μυκηνών που έστρωνε την παραλία στο Κιβέρι, θα φτάσει μέχρι τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ.Πλακιωτάκη! ΚΑΙ ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ!     Εμείς προσπαθούμε να στηρίξουμε τα καταστήματα των […]

Αρχίζουν οι δωρεάν υπηρεσίες δημοτικής συγκοινωνίας στον δήμο της Ανατολικής Μάνης

Ξεκινούν σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, οι δωρεάν υπηρεσίες δημοτικής συγκοινωνίας, στον Δήμο Ανατολικής Μάνης. Πρόκειται για δωρεάν συγκοινωνία, σε όλα τα χωριά του Δήμου. Αφορά και τους επισκέπτες της Ανατολικής Μάνης. Το μέτρο, που αφορά τη μετακίνηση μεταξύ των δημοτικών κοινοτήτων από και προς το Γύθειο (έδρα) και την Αρεόπολη (ιστορική έδρα), με συχνότητα δύο φορές την εβδομάδα, […]