19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο κορονοϊός “χτύπησε” και τον Σωτήρη Γεωργούντζο

Με μια προσωπική του ανάρτηση στο Facebook, ο Σωτήρης Γεωργούντζος γνωστοποίησε ότι και αυτός έπεσε “θύμα” του κορονοϊού. Συνοδεύει μάλιστα το κείμενο του με μια φωτογραφία από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου νοσηλεύτηκε.

Ο συνάδελφος είναι καλά και όπως γράφει με συγκίνηση  Είμαι δυνατός, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, με την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας θα τα καταφέρω”.

Όλη του η ανάρτηση: 

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Δεν ανέφερα κάτι μέχρι για να μη σας ανησυχήσω… Δύσκολα όμως να “κρύψεις” κάτι τέτοιο… Είμαι δυνατός, δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, με την αγάπη σας και την συμπαράστασή σας θα τα καταφέρω, να είστε σίγουροι ρε!!! Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείου της Καλαμάτας και στο Πανεπιστημιακό του Ρίου στην Πάτρα μας! Τους φίλους, τους συγγενείς, τους συνεργάτες και πάνω απ’ όλα εσάς βέβαια όλους, τους χιλιάδες!!! Θα τα ξαναπούμε φυσικά!!!

 

Περισσότερα Άρθρα

Εκατοντάδες πιστοί στον Άγιο Φανούριο στο Ναύπλιο

Πανηγυρικά εορτάστηκε η μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου στο ομώνυμο εκκλησάκι που είναι αφιερωμένο στον Άγιο, στις παρυφές του Παλαμηδίου στο Ναύπλιο. Τον πανηγυρικό εσπερινό τέλεσε ο  εφημέριος του ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος. Μετά το τέλος του εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της ιεράς εικόνας. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο εκκλησάκι εορτάζεται όλως ιδιαιτέρως η […]

Επέστρεψαν οι μαθητές στα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία της Αργολίδας

Επιστροφή στα θρανία σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία της Αργολίδας. Μαθητές και μαθήτριες των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων στην Αργολίδα πήραν και πάλι τις θέσεις τους στις τάξεις τους. Με εξαίρεση τις δομές της Ειδικής Αγωγής, που δεν έχουν διακόψει τη δια ζώσης λειτουργία τους φέτος, οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γενικής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης […]