18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Κωστούρος ξεκίνησε την ανέγερση της νέας πτέρυγας του δημοτικού σχολείου στο Ανυφί

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την ανέγερση της νέας πτέρυγας του δημοτικού σχολείου στο Ανυφί. Ένα έργο προϋπολογισμού 2,2 εκατομμυρίων € το οποίο όχι μόνο θα αναβαθμίσει την εκπαιδευτική λειτουργία στο παραπάνω σχολείο αλλά σηματοδοτεί και μια σειρά ενεργειών για τις κτιριακές υποδομές στο Δήμου Ναυπλιέων.

Το δημοτικό σχολείο στο Ανυφί είναι μια πολύ δυναμική εκπαιδευτική μονάδα η οποία δημιουργήθηκε από τη συγχώνευση ολιγοθέσιων σχολείων στην περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Μηδέας.

Οι εκπαιδευτικοί, οι γονείς και κηδεμόνες, το τοπικό συμβούλιο , η τοπική κοινωνία και ο Δήμος Ναυπλιέων στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις αυτό το νέο κύτταρο παιδείας. Η υλοποίηση του έργου για το νέο σχολείο είναι η σφραγίδα για τη στήριξη αυτή.

Το επόμενο διάστημα μπορεί να είναι λίγο διαφορετικό σε ό,τι αφορά την λειτουργία του σχολείου λόγω των εργασιών που γίνονται αλλά στην ουσία είναι μια ευχάριστη περίοδος εκπλήρωσης ενός ονείρου για όλη την περιοχή.

Γνωρίζοντας τα κτιριακά θέματα σε όλο το Δήμο προχωράμε για την εξεύρεση λύσεων και για τον προγραμματισμό των επόμενων ετών.

Δημήτρης Κωστούρος
Δήμαρχος Ναυπλιέων

Περισσότερα Άρθρα

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στο Υπουργείο Πολιτισμού για το Πρώτο Τελωνείο

Ναύπλιο: Αλλάζει η εικόνα του Πρώτου Τελωνείου

  Το γενικό γραμματέα του υπουργείου πολιτισμού κύριο Γιώργο Διδασκάλου επισκέφτηκε χθες ο δήμαρχος Ναυπλιέων κύριος Δημήτρης Κώστούρος συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο τουρισμού κυρία Νάντια Αναστασίου και την πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Τουρισμού κυρία Μαρία Ράλλη – Πιτσάκη. Θέμα της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η συζήτηση πάνω στην μελέτη ανακαίνισης του […]

Λαζάνια με πέστο για το μεσημεριανό

Ιταλική συνταγή για το τέλειο κυρίως πιάτο Υλικά: 190 γραμ. έτοιμο πέστο 500 γραμ. μασκαρπόνε 200 γραμ. σπανάκι 250 γραμ. αρακά Λίγα ψιλοκομμένα φύλλα βασιλικού 12 λαζάνια ελάχιστο γάλα 85 γραμ. τριμμένη παρμεζάνα 50 γραμ. κουκουνάρι Σαλάτα για συνοδευτικό Εκτέλεση: Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάλτε σε μία κατσαρόλα το πέστο, το μισό μασκαρπόνε […]