18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Μαρουκάκης στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς

Επανέναρξη των προπονήσεων χθες στον Παναργειακό, μετά το πρωτοχρονιάτικο ρεπό ,παρουσία και του νέου μεταγραφικού αποκτήματος Ματθαίου Μαρουκάκη. Νωρίτερα ο ποδοσφαιριστής είχε υπογράψει το δελτίο του με την ομάδα στα γραφεία του συλλόγου παρουσία του προέδρου κ.Αντώνη Λυμπέρη και του μέλους του Δ.Σ. κ. Γιώργου Καραχάλιου.

Ο Γιώργος Αντωνόπουλος αφού τον καλώς όρισε στην οικογένεια του Παναργειακού, ξεκίνησε την προετοιμασία για τον κυριακάτικο εκτός έδρα αγώνα με τον Πάμισο (6/1/19, 15:00).

Οι μεταγραφές των Μαρουκάκη και Γερόλυμου δεν είναι οι μόνες όπως φαίνεται, αφού η διοίκηση είναι αποφασισμένη να ενισχύσει με μία ή δύο ακόμα μεταγραφές το υπάρχον ρόστερ και η ομάδα να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστική. Στην ενδεκάδα αναμένεται να επανέλθει και ο Μπουντόπουλος που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Περισσότερα Άρθρα

Οι Λύκοι του Διομήδη δάγκωσαν άγρια και τον Άρη Νίκαιας με 41-24 στο final4

Καταιγιστικοί οι Λύκοι του Διομήδη Άργους που νίκησαν τον Άρη Νίκαιας με 41-24 στο fianl4 του Πρωταθλήματος Νέων – Ανδρών. Μπήκαν με σοβαρότητα από το πρώτο δευτερόλεπτο και με διάρκεια στην απόδοσή τους άρχισαν να χτίζουν μια διαφορά ασφαλείας, από τα μέσα του πρώτου ημιχρόνου, δίνοντας τη δυνατότητα να πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής όλα τα […]

Σκόραρε και…έξω από τις γραμμές το Ναύπλιο 2017

Σημαντική ποσότητα τροφίμων συγκεντρώθηκε για το Γηροκομείο Ναυπλίου στο ποδοσφαιρικό αγώνα της ομάδας του Ναύπλιο 2017 με τον Πανηλειακό που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο ΔΑΚ Ναυπλίου.   Με πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας του Ναυπλίου η αναμέτρηση είχε και φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης για τους γέροντες του Γηροκομείου τα οποία θα […]