19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στο πλευρό των μαθητών που ετοιμάζονται για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Εσπερινός και παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές  εξετάσεις τελέσθηκε από τον Μητροπολίτη Αργολίδος στον ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Ναύπλιο.

Ο κ.Νεκτάριος μίλησε στους μαθητές και τους ευχήθηκε “καλή επιτυχία”.

Ακολούθησε μουσικοχορευτική εκδήλωση από το Μουσικό σχήμα Δωρικός Ρυθμός και το εργαστήρι παραδοσιακών χορών του Χρήστου λεβέντη στο προαύλιο χώρο του Ναού στο Ναύπλιο.

Οι εκδηλώσεις έγιναν με την συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων στο πλαίσιο των εορτασμών του ναού “Κωνσταντίνεια 2019”.

Στο ναό  φιλοξενείται- μέχρι αύριο- η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Σηλυβριανής από τη Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.

Περισσότερα Άρθρα

Η ΝΕ Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ για το Πολυτεχνείο

  Η σημερινή επέτειος της εξέγερσης του Πολυτεχνείου μας βρίσκει σίγουρα σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία. Δεν είναι μόνο οι απαραίτητοι περιορισμοί λόγω της πανδημίας και της καραντίνας όμως που διαμορφώνουν το στίγμα της ημέρας. Αυτό που τη κάνει ξεχωριστή είναι το ξεδίπλωμα της κυβερνητικής προσπάθειας να επιβληθεί στη κοινωνία ο εθισμός στην υποταγή σε κάθε […]

Εξιχνιάσθηκε κλοπή στο Ναύπλιο

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, μία (1) περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπού, που είχε γίνει την 5.7.2020 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, για κλοπή.