23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών μίλησε στην τρίτη συνάντηση της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος

Η τρίτη συνάντηση για το 2019 της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ξενοδοχείο «ΑΜΑΛΙΑ» στο Ναύπλιο.

Ομιλητής ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης με θέμα «Σύγχρονοι προβληματισμοί για την αγωγή των παιδιών».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, λειτούργησε χώρος δημιουργικής απασχόλησης για τα παιδιά.

Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται με τη μέριμνα και τη φροντίδα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου. Είναι μηνιαίες και αποτελούν μία ευκαιρία που παρέχει η Ιερά Μητρόπολη στους γονείς και υποψήφιους γονείς, ώστε να μάθουν πως μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους, όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

Περισσότερα Άρθρα

Ο Καιρός σήμερα – Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα περιμένουμε σήμερα Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2018. Από τις απογευματινές ώρες τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στη Δυτική Ελλάδα, στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στη Δυτική Κρήτη, διατηρώντας κατά τόπους τον έντονο χαρακτήρα τους. Παράλληλα, […]

Η σχολή “Choy Lee Fut Kung-fu” αναστέλλει την λειτουργία της

Σύγχυση επικρατεί μέχρι στιγμής σχετικά με το τι ισχύει για τις προπονήσεις των αθλητών των συλλόγων… Ελπίζουμε να δοθούν άμεσα οι απαραίτητες διευκρινίσεις δεδομένου ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν αντιφατικές ερμηνείες και ανακοινώσεις… Στο Δελτίο Τύπου της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού εδώ: http://gga.gov.gr/grafeio-tupou/deltia-tupou/2921-10-3-20? ορίζεται ανώτατο όριο 60 ατόμων στους αγωνιστικούς χώρους, κλειστών και ανοικτών αθλητικών εγκαταστάσεων, αλλά […]