20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ αναχώρησε για τη Βοστώνη – Το συγκινητικό μήνυμα των γονέων του

Οι γονείς του Παναγιώτη Ραφαήλ λίγο πριν από την αναχώρησή τους για τη Βοστώνη ανήρτησαν ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, θέλοντας να ευχαριστήσουν δημόσια για τη συμπαράσταση και την αγάπη του κόσμου στο παιδί τους. 

Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ έχει διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1 και σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς το παιδί έχει προσδόκιμο ζωής το πολύ έως 2 χρόνια. 

Έπειτα από έναν τιτάνιο αγώνα από την οικογένεια επιτέλους βρέθηκαν οι πόροι και ο Παναγιώτης Ραφαήλ αναμένεται να δώσει τη δική του μάχη ακολουθώντας μια θεραπεία που ίσως καταφέρει να του αλλάξει τη ζωή. 

Η ανάρτηση της οικογένειας στο Facebook πριν από το ταξίδι-ελπίδα στη Βοστώνη

«Η μεγάλη μέρα έφτασε! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα! Δεν ξέρουμε πώς να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά! Ευχαριστούμε πολύ! Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα» έγραψαν χαρακτηριστικά στο μήνυμά τους.

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Περισσότερα Άρθρα

Οι 7+1 φονικότερες πανδημίες στην ιστορία της ανθρωπότητας – Πόσο κράτησαν, πόσους «θέρισαν»

Από την αρχαιότητα ως σήμερα, κάθε πανδημία άφησε βαθύ αποτύπωμα, που κατά την ανάλυσή του, αποκαλύπτει προεκτάσεις σε περισσότερα του ενός επίπεδα, με τραγικότερη βέβαια αυτήν της απώλειας ζωών.    Την πλήρη εξαφάνιση της κοινωνικής συνοχής και ηθικής κατά τη διάρκεια του Λοιμού της Αθήνας περιγράφει ήδη ο Θουκιδίδης, στην Ιστορία του Πελοποννησιακού Πολέμου, ενώ διαχρονικά […]

Πυρκαγιά στο λόφο Λάρισα στο Άργος

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Άργος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πυρκαγιά εντοπίσθηκε στο Λόφο Λάρισα κάτω από την Μονή της Παναγίας της Κατακεκρυμμένης ή Πορτοκαλούσας να καίει έκταση με πεύκα. Στην φωτιά που έκαψε 2 στρέμματα περίπου δασικής έκτασης έσπευσαν οχήματα από την πυροσβεστική Άργους για την κατάσβεσή της. […]