15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Μιχάλης Σαλεσιώτης στον συνδυασμό «Ναύπλιο.Επόμενη Μέρα» πλάι στον Δημήτρη Κωστούρο

Ονομάζομαι Μιχάλης Σαλεσιώτης και πήρα την απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση του δημάρχου μας Δημήτρη Κωστούρου για να είμαι μαζί του στις εκλογές του Μαΐου.

Το έκανα γιατί θεωρώ ότι είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί να ωθήσει τον δήμο μας προς την κορυφή, κάτι που ήδη κάνει με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να μπορέσω και εγώ να βάλω ένα μικρό λιθαράκι για την ανάπτυξη αυτού του τόπου, του τόπου που ζούμε και δημιουργούμε.

Το σημαντικό έργο του δημάρχου μας και της ομάδας του θα συνεχιστεί και θα γιγαντώσει μόλις εμάς παρόντες και την επόμενη μέρα.

 

Με εκτίμηση

Μιχάλης Σαλεσιώτης

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Προσβάλλαμε κι εμείς, προσβάλλουν κι οι νεώτεροι

Όταν ήμουν πιτσιρίκι, όλο για την Κατοχή και τους Γερμανούς άκουγα από τους γονείς και τους συγχωριανούς μου. Σκληρά βιώματα, που αποτελούσαν διηγήσεις γύρω από το τραπέζι της οικογένειας. Μ’ ενδιέφεραν εκείνες οι εποχές του τρόμου, της πείνας και της αντίστασης, άκουγα τις αναμνήσεις τους εντυπωσιασμένος. Αντιθέτως, βαριόμουν αφόρητα τις ιστορίες των παππούδων μου για […]

Προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Με μεγάλη τιμή και χαρά σας προσκαλούμε στην προεκλογική ομιλία του Υποψήφιου Βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά, στο Πνευματικό Κέντρο Αγία Τριάδα (Μιδέας), την Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 και ώρα 20.00.