14 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Νίκος Παπανδρέου βρέθηκε στην Αργολίδα

Την Αργολίδα επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ Νίκος Παπανδρέου, στο πλαίσιο των προεκλογικών περιοδειών του ανά την Ελλάδα.

Ο κος Παπανδρέου επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αργολίδας στο Άργος και το απόγευμα περιόδευσε στην πόλη του Ναυπλίου μαζί με στελέχη από την Αργολίδα του Κινήματος Αλλαγής, όπως ο υποψήφιος βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς και ο Πρόεδρος του ΣΕΠΕ Αργολίδας Αντώνης Ντέμος.

Περισσότερα Άρθρα

Γ. Μανιάτης: «Λένε Ναι σε Καρπενήσι, Άμφισσα, Γιαννιτσά για Φυσικό Αέριο. Λένε Όχι σε Καλαμάτα, Τρίπολη, Άργος – Ναύπλιο, Σπάρτη, Κόρινθο»

Ο Bουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Σε 18 πόλεις, επεκτείνεται άμεσα με απόφαση της κυβέρνησης το Φυσικό Αέριο με προκηρύξεις που δημοσιεύονται άμεσα για τρεις Περιφέρειες της χώρας (Στερεά Ελλάδα, Κεντρική Μακεδονία, Ανατολική Μακεδονία – Θράκη). Ο προϋπολογισμός επέκτασης του δικτύου Φυσικό Αερίου, είναι 172.000.000 € και περιλαμβάνει ανάμεσα […]

Τι συζήτησε ο Περιφερειάρχης με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, το περασμένο Σάββατο 15 Μαΐου, στην Τρίπολη, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκη, ο οποίος επισκέφθηκε την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου. Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ επισημάνθηκε η πολύ καλή συνεργασία της Περιφέρειας με τις αστυνομικές υπηρεσίες και η ενίσχυση […]