22 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Οίακας συνεχίζει με Χάρη Κουλουριώτη- Δήλωση του τεχνικού

Με μια λιτή ανακοίνωση η διοίκηση του Οίακα γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό Χάρη Κουλουριώτη, στα μονοπάτια της Α2 κατηγορίας πλέον.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Οίαξ Ναυπλίου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας του, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, κ. Χάρη Κουλουριώτη.

Καλή επιτυχία coach!!

Ναύπλιο Μάϊος 2019

Το Δ.Σ του Α.Ο Οίαξ Ναυπλίου.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΙΩΤΗ

“Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για την αγαστή συνεργασία που είχαμε και με την συμβολή όλων (παικτών, επιτελείου και του υπέροχου κόσμου του Ναυπλίου) πανηγυρίσαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, για να οδηγήσω τον ΟΙΑΚΑ, στην ιστορική πρώτη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Α2.

Μια μεγάλη πρόκληση, που με σκληρή δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να διατηρήσουμε την ομάδα μας στον δρόμο των επιτυχιών!”

Περισσότερα Άρθρα

Κολύμβηση ανοιχτής θάλασσας: Το Σαββατοκύριακο στο Άστρος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Το Παράλιο Άστρος Κυνουρίας, φιλοξενεί το Σαββατοκύριακο (12-13/9) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα, με συνδιοργανωτές την ΚΟΕ και το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες για όλες τις κατηγορίες (ανδρών/γυναικών, νέων ανδρών/νέων γυναικών, εφήβων/νεανίδων, παίδων/κορασίδων και βετεράνων), με τη συμμετοχή συνολικά 116 αθλητών/τριών από 29 σωματεία όλης της χώρας. Οι αγώνες […]

“Χτίζεται” ο Παναργειακός της νέας περιόδου

Συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Παναργειακού με άκρα μυστικότητα για το χτίσιμο του ρόστερ της επόμενης χρονιάς. Ο προπονητής Γιώργος Κούτσης και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Διαμαντής βρίσκονται σε καθημερινή επαφή για την στελέχωση του φετινού ρόστερ. Οριστικά παρελθόν αποτελούν οι Καλύβας , Συρεγγέλας , Φαρμάκης , Τσιμικλής , Μενδρινός, Παπασπύρος , Μαρουκάκης, Μπούτας, Παναγιώτου τους […]