19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Νίκας επισκέφτηκε τον Άσσο και το Ξυλόκαστρο Κορινθίας

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Ε. Νίκας συνεχίζει τις επισκέψεις του σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου.
Χθες, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου, επισκέφθηκε τον Άσσο Κορινθίας, στο κεντρικό καφενείο, για να συζητήσει με τους κατοίκους τα ζητήματα που αφορούν στην περιοχή τους.
Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το Ξυλόκαστρο, προκειμένου να παραστεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση μου οργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Ξυλοκάστρου, με επίτιμο προσκεκλημένο τον Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη.
Τέλος, επισκέφθηκε την Κόρινθο, όπου έδωσε το παρών στον Ετήσιο Χορό της Ένωσης Κρητών Κορινθίας «Ο Ψηλορείτης».

Περισσότερα Άρθρα

Δ. Καμπουράκης: Ως πότε θα τα λύνει όλα ο Κυριάκος;

Πήρε «πάνω του» ο Μητσοτάκης το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της συνεπαγόμενες τεκνοθεσίας, φαίνεται ότι το νερό μπαίνει κάπως στο αυλάκι. Και μόνο που ανακοινώθηκε ότι ο πρωθυπουργός θα ανοίξει το θέμα μαζί με τη «μεσαία» λύση που κατά πληροφορίες προωθεί για το ζήτημα των παιδιών, αυτομάτως ηρέμησαν τα πνεύματα. Και οι […]

Ευχαριστήριο Εκκλησιαστικού Συμβουλίου Ενορίας Κιβερίου

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Τιμίου Προδρόμου Κιβερίου, ευχαριστεί όλους τους ενορίτες Κιβερίου αλλά και όλους τους αδελφούς μας που ανταποκρίθηκαν και έδειξαν την αγάπη τους για την Ιματιοθήκη και το Συσσίτιο του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου. Είστε όλοι αξιέπαινοι για την ανταπόκρισή σας για τον συγκεκριμένο σκοπό. Στέκεστε πάντοτε αρωγοί και βοηθάτε οποιαδήποτε […]