19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Νίκας σήμερα στην Αργολίδα

Με τη σιγουριά του νικητή, με ανιδιοτέλεια και με πίστη στο καλύτερο αύριο που αξίζει ο τόπος μας, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Περιφέρεια!

Τη Δευτέρα 27 Μαΐου βρέθηκε στην Τρίπολη και τη Σπάρτη, όπου συνομίλησε με τους συνεργάτες του αλλά και με κατοίκους των περιοχών αυτών, ενώ σήμερα Τρίτη 28 Μαΐου, θα επισκεφθεί την Αργολίδα και την Κορινθία. 

Μερικές ημέρες έχουν απομείνει για να έρθει η μεγάλη νίκη για την “Πρωτοβουλία” & τον Παναγιώτη Νίκα, μια νίκη που θα αποτελέσει τη νίκη για όλους τους Πελοποννήσιους!

Περισσότερα Άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Περιφέρειας Πελοποννήσου: Διαδικτυακή εκδήλωση για την υγεία

Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Περιφέρειας Πελοποννήσου διοργανώνουν  διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: Με τους υγειονομικούς, τους ασθενείς & τις τοπικές κοινωνίες σχεδιάζουμε το νέο ΕΣΥ & και τη Δημόσια Υγεία στη χώρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Απρίλη και ώρα 6:μμ. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από τη σελίδα μας ΣΥΡΙΖΑ – […]

Δημήτρης Καμπουράκης: Σίγουρα είναι τα τρόφιμα το πρόβλημα;

Αφήνω την Κασσελακιάδα, τη βαρέθηκα, και πάω στα ουσιώδη. Παρατηρώ την αγωνία με την οποία προσπαθεί η κυβέρνηση να βάλει λίγο φρένο στην ακρίβεια, ειδικά στα τρόφιμα. Σ’ αυτά ο πληθωρισμός τρέχει πολύ περισσότερο απ’ τον μέσο όρο του, αν και κατά την εμπειρία μου τα νοικοκυριά χάνουν πολύ περισσότερα από την αγορά απορρυπαντικών και […]