20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Παναγιώτης Νίκας την Τρίτη στην Μεσσηνία

Η ανακοίνωση της παράταξης “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”:

Συνεχίζουμε την περιοδεία μας σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου, προκειμένου να συνομιλήσουμε με τους συμπολίτες μας για τα πραγματικά προβλήματα της κάθε περιοχής.

Την Τρίτη 30 Απριλίου, ο υπ. Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, θα βρίσκεται:

  • ώρα 18.30, στο Χατζή Μεσσηνίας (Πλατεία)
  • ώρα 20.00, στον Αριστομένη Μεσσηνίας (Πλατεία – Πλάτανος)

Σας περιμένουμε να συζητήσουμε από κοντά θέματα που ταλανίζουν την περιοχή, τη Μεσσηνία αλλά και ολόκληρη την Πελοπόννησο.

Με κεντρικό άξονα τη συνεργασία και το διάλογο, μαζί θα πάρουμε την Πρωτοβουλία να αλλάξουμε την Πελοπόννησο, γιατί η Μεσσηνία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα!

Περισσότερα Άρθρα

Γιάννης Μανιάτης : “Δεν έστειλα οποιουδήποτε είδους χαιρετισμό, ή άλλο μήνυμα”

Γ. Μανιάτης: «Στηρίζω το ψηφοδέλτιο του κ. Τάσσου Χειβιδόπουλου» Ο Βουλευτής Αργολίδας του ΚΙΝΑΛ, καθ. Γιάννης Μανιάτης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι γνωστό ότι στις επόμενες δημοτικές εκλογές στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το ψηφοδέλτιο “ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ ΞΑΝΑ” με επικεφαλής τον κ. Τάσσο Χειβιδόπουλο. Κατά συνέπεια, αποτελεί κραυγαλέο ψέμα και χυδαία προπαγάνδα, η ανακοίνωση, […]

Βασιλική Γκιόκα: Πολλά δεινά στην εργατική τάξη

Της Βασιλικής Γκιόκα*   Ένας χρόνος πέρασε από το ξέσπασμα της πανδημίας της Covid-19, που έδρασε καταλυτικά στην εμβάθυνση της καπιταλιστικής κρίσης, φέρνοντας πολλά δεινά στην εργατική τάξη και στα άλλα λαϊκά στρώματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα περιοριστικά μέτρα που έχουν πάρει όλες οι κυβερνήσεις παγκόσμια όπως και η ελληνική, όχι μόνο λύση στο πρόβλημα […]