20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής και ο νέος διοικητής Ναυπλίου στον Γιάννη Μαλτέζο

Τον νέο περιφερειακό διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πελοποννήσου αρχιπύραρχο Θανάση Κολυβήρα συνάντησε την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μαλτέζος.

Στη συνάντηση, παρουσία και του νέου διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του νομού πύραρχο Κωνσταντίνο Καλαϊτζίδη, συζητήθηκε το κρίσιμο ζήτημα της υλοποίησης της προγραμματικής σύμβασης για τη συντήρηση, επισκευή και διαμόρφωση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, με τρόπο ώστε να πληρούνται οι προϋποθέσεις στέγασης και οι απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας, χωρίς βέβαια οι συγκεκριμένες εργασίες να απαιτήσουν την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών από τον υπάρχοντα χώρο.

Παράλληλα έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την ανάγκη για συνεχή ετοιμότητα και έγκαιρο εντοπισμό πιθανών προβλημάτων που ενδεχομένως προκύψουν κατά τους επερχόμενους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ από την πλευρά του αντιπεριφερειάρχη παρασχέθηκε διαβεβαίωση για αμοιβαία συνεργασία και συμπόρευση Περιφέρειας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε θέματα που αφορούν την πυρασφάλεια, την πυροπροστασία και την πολιτική προστασία γενικότερα.

Περισσότερα Άρθρα

«Πρεμιέρα» για τις οργανωμένες πλαζ με πρωτόγνωρες συνθήκες για τους λουόμενους- Οι νέοι κανόνες

Οι οργανωμένες παραλίες άνοιξαν και ταυτόχρονα ο υδράργυρος σκαρφαλώνει στα ύψη. Ένα «καυτό» σαββατοκύριακο περιμένει τις ακτές της Αττικής, από όποια πλευρά κι αν το εξετάσει κανείς. Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα φάνηκε ξεκάθαρα η πρόθεση του κόσμου να απολαύσει τη θάλασσα, καθώς γέμισαν οι παραλίες. Οι παράκτιοι δήμοι της Αττικής προετοίμασαν τις ακτές τους και αυτή την […]

Δήλωση Δημάρχου Ναυπλιέων για ανυπόστατες καταγγελίες εργαζομένων

Λάβαμε γνώση ορισμένων καταγγελιών δύο δημοτών, οι οποίοι βάλλουν κατά του Δήμου Ναυπλιέων. Εμφανίζονται ως εργαζόμενοι του Δήμου στην καθαριότητα και καταγγέλλουν τον Δήμο, ότι δήθεν τους απασχολεί, χωρίς να αμείβονται με τις νόμιμες αποδοχές και ότι είναι ανασφάλιστοι. Τίποτα από αυτά δεν είναι αληθές. Οι δύο αυτοί δημότες έχουν προσληφθεί από την κα Φλωρίκα […]