17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος έκοψε την βασιλόπιτα

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης   Νεκτάριος.

Ο Μητροπολίτης   Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2019.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού κ.  Γεώργιος Καζάς ,ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος , ο πρόεδρος των φίλων του Ραδιοφώνου της Μητροπόλεως Αργολίδος  Ανδρέας Αριστοτέλους .

Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκαν Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος , υπάλληλοι και φίλοι του Ραδιοφωνικού σταθμού και του βιβλιοπωλείου , ο αντιδήμαρχος Ναυπλιέων Κ. Ρούτουλας και ο πρόεδρος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Σελλής.

 Ο Μητροπολίτης αντάλλαξε ευχές με όλους κι έδωσε δώρο από ένα βιβλίο.

 Ομιλία απεύθυνε μετά από πρόσκληση του Ραδιοφωνικού σταθμού  , ο Δημήτριος Π. Λυκούδης από το ραδιόφωνο της  Πειραικής εκκλησίας.  Η σύντομη τοποθέτησή του αναφερόταν  γύρω από την ουσιαστική σημασία και σπουδαιότητα των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών μέσων στην προσπάθεια μετάδοσης του θείου μηνύματος.

Περισσότερα Άρθρα

Απολυμάνσεις κατά του Covid-19 σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας

Συνεχίζουμε την εφαρμογή των μέτρων πρόληψης κατά του κορονοϊού στο πλαίσιο της προσπάθειας προστασίας της δημόσιας υγείας. Σήμερα το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί εκτεταμένη απολύμανση σε εξωτερικούς κοινόχρηστους χώρους σε όλες τις Κοινότητες – Οικισμούς του Δήμου μας. Παρακαλούμε τους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους κατά την διενέργεια των απολυμάνσεων. Ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος

Χρήστος Ζώης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στον πατέρα του

Με τα λόγια που ακολουθούν αποχαιρέτησε δημόσια τον πατέρα του Κώστα, που έφυγε από τη ζωή προχθές, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου, ο πρώην υπουργός Χρήστος Ζώης. «Σήμερα έφυγε ο «θεός» των παιδικών μου αναμνήσεων. Απόκαμε μετά από ταλαιπωρία 4 ετών. Στήριγμα, σύμβουλος και «εγγύηση» καθώς μεγάλωνα. Πάντα δυνατός, ακόμη και στην αδυναμία του. Περήφανος, πεισματάρης Ηπειρώτης. […]