15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αργολίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα

Στα γραφεία του ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Αργολίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Την κοπή της πίτας έκανε ο πατήρ Βασίλειος Δέδες.

Ομιλητής ήταν ο διευθυντής του ΚΕΣΥ Αργολίδας Γιώργος Μιχαλόπουλος που μίλησε και μας μάγεψε με θέμα η στάση των γονέων σε παιδιά με εκπαιδευτικές ανάγκες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών Κωνσταντίνος Μπέγκος, η πρόεδρος του ΚΕΘΙ Σόνια Τάνταρου Κρίγγου, ο πρόεδρος και η αντιπρόεδρος της ΚΕΔΑΜ Πέτρος Διολίτσης και Ελισάβετ Δήμα Πετροπούλου, οι δημοτικοί Σύμβουλοι  Παναγιώτης Σκούφης, Γιώργος Σαρρής, Παναγιώτης Παπαιωάννου, Κατερίνα Ντούλια.

Παρευρέθησαν ακόμα η πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Δήμητρα Μουρλούκου καθώς και το διοικητικό συμβούλιο, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.

Καλή χρονιά!

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Ξεκίνησε η διημερίδα με θέμα “Το παιδί ως θύμα βίας”

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στον πολυχώρο Fougaro, στο Ναύπλιο, η διημερίδα με θέμα: «Το παιδί ως θύμα βίας» που διοργανώνει η Νοσηλευτική Μονάδα Άργους του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας. Η διημερίδα η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή 19 Μαρτίου (10.30πμ-2μμ), γίνεται με την υποστήριξη της 6ης ΥΠΕ και της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Η διημερίδα εντάσσεται στα πλαίσια […]

Βιωματικό εργαστήριο για μαθητές την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, το Europe Direct του Δήμου και εθελοντές της οργάνωσης “LABYRINTH OF SENSES” διοργάνωσαν βιωματικό εργαστήριο στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία.  Στον χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου Ναυπλίου, μαθητές/-τριες του 1ου & 2ου Γυμνασίου Ναυπλίου, μοιράστηκαν εμπειρίες και ευαισθητοποιήθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν […]