17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας «Η Θράκη» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύλλογος Θρακών Αργολίδας «Η Θράκη» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Ναύπλιο, παρουσία πολλών φίλων, Θρακών και όχι μόνο.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μας αποτέλεσε η παρουσία του κου Γιώργου Αρβανίτη και της κας Βασιλικής Τσολακίδου, προέδρου και αντιπροέδρου του Συλλόγου Θρακιωτών Αθηνών – Άγιος Ελευθέριος Αχαρνών αντίστοιχα, οι οποίοι παρουσίασαν Θρακιώτικες στολές από την προσωπική συλλογή του προέδρου, μεταξύ των οποίων και η Βαλτιώτικη (Γκαγκαβούζικη).

Ευελπιστούμε η συνεργασία των δύο Συλλόγων να συνεχιστεί και να γίνει ακόμα στενότερη στο μέλλον, ώστε να αναδείξουμε και να διατηρήσουμε από κοινού τα ήθη και έθιμα του τόπου καταγωγής μας.

Ειδική μνεία οφείλουμε και στα μέλη του Συλλόγου Ποντίων Αργολίδας, το οποία αποδέχθηκαν την πρόσκλησή μας και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας. Είμαστε σίγουροι ότι οι Σύλλογοι μας θα συνεχίσουν να συνεργάζονται και να στηρίζουν ο ένας τις δράσεις του άλλου.

Καλή χρονιά και υγεία σε όλους

Περισσότερα Άρθρα

Γέροντας Εφραίμ για κορονοϊό: Είδα το θάνατο κατά πρόσωπο – Πρέπει να εμβολιαστούμε όλοι

Στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν νόσησε από κορονοϊό αναφέρθηκε ο ηγούμενος της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ. Όπως είπε, είδε το θάνατο κατά πρόσωπο και ευχαρίστησε τον Θεό που επανήλθε στη ζωή. Ο γέροντας τάχθηκε υπέρ του εμβολιασμού και δήλωσε ότι εμβολιάστηκε και ο ίδιος. «Είναι μια οργή του Θεού, ένα σημείο των καιρών» δήλωσε για […]

Κορονοϊός – Λινού για Θεία Κοινωνία: Δεν υπάρχει μελέτη για μετάδοση με σάλιο

Διεύρυνση του αριθμού των τεστ για κορονοϊό, αύξηση της τηλεργασίας και επιδημιολογικές μελέτες, αλλά και επαναλαμβανόμενες σε τυχαίο δείγμα του πληθυσμού είναι το τρίπτυχο των μέτρων στο οποίο πρέπει να κινηθεί η κυβέρνηση για ανάσχεση του δεύτερου κύματος της πανδημίας από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, επισημαίνει η Αθηνά Λινού, καθηγήτρια επιδημιολογίας του ΕΚΠΑ. Η Αθηνά […]