19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ο Τατούλης έχει πέσει μόνος του δεν χρειάζεται Δούρειο Ίππο

Δούρειο ίππο χρησιμοποιούν μόνο για να ρίξουν καλά οχυρωμένες πόλεις που έχουν γερό τοίχος και δυνατό στρατό, εν προκειμένω ο Πέτρος Τατούλης είναι μια πόλη υπό κατάρρευση και δεν χρειάζεται κανένας δούρειος ίππος για να πέσει και βέβαια ο στρατός του είναι σαν τα στρατόπεδα που είναι έτοιμα για κλείσιμο .
Με προπαγανδιστικά δημοσιεύματα λοιπόν επιχειρεί ο Πετράν να διασωθεί και να δημιουργήσει ρήγματα στην υπό διαμόρφωση παράταξη Νίκα.
Το γεγονός αυτό από μόνο του δείχνει ξεκάθαρα σε πόσο δεινή θέση είναι ο απερχόμενος Περιφερειάρχης και σε τι σε πανικό βρίσκετε βλέποντας την διαφαινόμενη ήττα του .

Η αδυναμία του να μπορέσει να κρατήσει δίπλα του πολλούς εκ των συνεργατών του να σας θυμίσω πως έρχεται από την πρώτη του θητεία όπου αν θυμάστε καλά οι Γ.Δέδες,Α.Πουλάς,Γ.Πουλοκέφαλος, Π.Αλευράς και δεν θυμάμαι ποιος ακόμα είχαν φύγει από την παράταξη του και μάλιστα με καταγγελίες και κατέβηκαν με δικό τους ανεξάρτητο συνδυασμό το 2014.
Τώρα αυτά τα περί αποστασίας , τα περί Ιούδων, δείχνουν κάθε μέρα και πιο πολύ πως ο Πέτρος Τατούλης βλέπει να καταρρέει πολιτικά και δυσκολεύετε να το αποδεχτεί .
Το γεγονός πως κάποιοι πολιτικά τελειωμένοι έχουν κρεμαστοί στο άρμα του δεν μου κάνει εντύπωση και σίγουρα δεν εννοώ την Ντίνα η οποία ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλο αυτό το συρφετό των εναπομεινάντων Τατουλικών και σημειώστε πως θα είναι επικεφαλής της Νέας Πελοποννήσου αφού ο απερχόμενος Περιφερειάρχης δεν θα αντέξει να καθίσει στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Περισσότερα Άρθρα

Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα αύριο στην Κόρινθο

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία  Αλέξης Τσίπρας, αύριο Τετάρτη 5 Απριλίου στις 11:00, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην  αγορά της Κορίνθου (εκκίνηση από πεζόδρομο Κολοκοτρώνη και Πυλαρινού).

Μπαράζ μέτρων για τη στήριξη επιχειρήσεων και εργαζομένων

Με 900.000 επιχειρήσεις να βρίσκονται στο κόκκινο και με τις εργασιακές σχέσεις να δοκιμάζονται καθημερινά, το οικονομικό επιτελείο επιχειρεί με πακέτα μέτρων να τονώσει την οικονομική δραστηριότητα. Στις αρχές Απριλίου θα ενταχθεί σχεδόν το σύνολο των επιχειρήσεων και για την ακρίβεια το 90% που έχουν «μολυνθεί» από τον κορονοϊό και καταγράφουν τεράστιες ζημίες. Οι κλάδοι […]