18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: Κάθειρξη 20 ετών για τους ληστές με τα ξυραφάκια

Σε κάθειρξη 20 ετών, καταδικάστηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών, δύο αλλοδαποί οι οποίοι είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών στο κέντρο της Πάτρας, τη Μεγάλη Εβδομάδα του 2012.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, οι δύο άνδρες, έβαζαν «στόχο» γυναίκες, τους άρπαζαν τις τσάντες ενώ πολλές φορές γίνονταν βίαιοι, τραυματίζοντας τα θύματα στα χέρια με ξυραφάκια.  Μετά από αρκετές επιθέσεις, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν.

Τον Απρίλιο του 2013, είχαν δεχθεί ποινή ισοβίων δεσμών για τα αδικήματά τους, αλλά άσκησαν έφεση, η οποία εκδικάστηκε την περασμένη Τρίτη στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων. Το δικαστήριο αυτή την φορά, μείωσε την ποινή τους σε 20 χρόνια κάθειρξη, καθώς οι δύο κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν για κάποιες από τις κλοπές, για τις οποίες είχαν κατηγορηθεί.

Περισσότερα Άρθρα

ΔΩΡΕΑΝ rapid tests στην Αργολίδα από 28/8 έως και 1/9

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΔΥ ΑΠΟ 28/08/23 ΕΩΣ 01/09/23 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η έκδοση ψηφιακής βεβαίωσης αποτελέσματος για τους διαγνωστικούς ελέγχους COVID-19 πραγματοποιείται από το gov.gr, στην υπηρεσία «Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού COVID-19». Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet. Για τους μη εμβολιασμένους πολίτες η ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το gov.gr […]

Ο Γιάννης Ανδριανός στην εκδήλωση προς τιμήν των εκπαιδευτικών που αφυπηρέτησαν στην Αργολίδα

Είχα την ευκαιρία να συμμετάσχω στην ωραία εκδήλωση που διοργανώθηκε στο Βουλευτικό για την τιμητική βράβευση των αφυπηρετήσαντων εκπαιδευτικών στην Αργολίδα. Στον σύντομο χαιρετισμό μου μεταξύ άλλων επεσήμανα τα εξής: “Θέλω πρώτα απ’ όλα να συγχαρώ τους διοργανωτές αυτής της ωραίας εκδήλωσης – την Περιφερειακή Ενότητα Πελοποννήσου, τον Δήμο Ναυπλιέων και τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και […]