19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πέθανε η Λάρα, ο πρώτος σκύλος – οδηγός τυφλών της Ελλάδας

Η Λάρα, ο σκύλος – οδηγός που έγινε σύμβολο για τους ανθρώπους με προβλήματα όρασης αλλά και για όλους τους υπόλοιπους για την αφοσίωση, την τρυφερότητα, τη δύναμη και την αγάπη που πρόσφερε, πέθανε στα 16 της χρόνια.

Η Λάρα ράτσας Λαμπαραντόρ Ριτρίβερ ήταν ο πρώτος σκύλος-οδηγός τυφλών στην Ελλάδα και η αρχή για το ξεκίνημα της σχολής σκύλων οδηγών τυφλών, Lara Guide Dog School.

«Το τέλος μιας εποχής, η αρχή μιας άλλης. Η Λάρα, ο πρώτος σκύλος – οδηγός τυφλών της Ελλάδας, πέρασε υπερήφανα τη γέφυρα του ουράνιου τόξου, στην ηλικία των 16 ετών! Περισσότερο από ποτέ θα μείνουμε ενωμένοι για να υποστηρίξουμε το όραμά σου!!! Λαράκι θα μας λείπεις και θα σε θυμόμαστε πάντα!!!», ήταν το μήνυμα  της σχολής στη σελίδα του διατηρεί στο Facebook.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Απόκριες στη Νέα Κίο, την Κυριακή 3 Μαρτίου

Απόκριες στη Νέα Κίο, την Κυριακή 3 Μαρτίου 2019 στις 3 το μεσημέρι με την Μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση. Ακολουθεί γλέντι με το σχήμα παραδοσιακής μουσικής “ΠΕΝΤΑΗΧΟΝ” με τον πολιτιστικό Σύλλογο Νέας Κίου να χορεύει αποκριάτικους χορούς.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής η Πολιτική Προστασία είναι έργα και όχι λόγια»

Μήνυμα του βουλευτή Αργολίδας και Υπεύθυνου του Κοινοβουλευτικού Τομέα Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Ανδρέα Πουλά για την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας Οι ραγδαία  αυξανόμενες  συνέπειες της κλιματικής αλλαγής έχουν φέρει στο προσκήνιο την σημασία της Πολιτικής Προστασίας για τη θωράκιση της χώρας μας απέναντι στις φυσικές και ανθρωπογενείς καταστροφές. Η οργάνωση ενός αποτελεσματικού εθνικού […]