21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο ηθοποιός Τρύφωνας Καρατζάς

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 82 ετών ο ηθοποιός Τρύφωνας Καρατζάς. Πριν από 25 χρόνια, ο δημοφιλής ηθοποιός ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς «Λαβ Σόρρυ» που παρακολουθούσε ανελλιπώς το τηλεοπτικό κοινό, ενσαρκώνοντας τον πατέρα της Λίλης.

Ο Τρύφων Καρατζας είχε μια μεγάλη πορεία στον χώρο της υποκριτικής και έπαιξε σε δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, ταινίες και σειρές, με τελευταία την Ονειροπαγίδα του ΑΝΤ1 το 2011.

Πριν από ενάμιση χρόνο είχε ένα ατύχημα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση και να μείνει ένα διάστημα μακριά από το θέατρο.

Τότε, είχε δηλώσει: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το θέατρο. Η υγεία μου έχει βελτιωθεί και περιμένω τη στιγμή που θα επιστρέψω στη σκηνή. Δεν είναι εύκολο να κάθεσαι στον καναπέ. Ο καναπές προμηνύει ότι περιμένεις τον θάνατο».

Την ανακοίνωση του θανάτου του έκανε η Δανάη Μπάρκα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και έγραψε: «Αντίο Τρύφωνα Καρατζά. Πάντα θυμάμαι την ευγένεια σου και το χαμόγελο σου στην αυλή του σπιτιού μας».

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

Περισσότερα Άρθρα

Αντιπρόεδρος ΕΟΔΥ για κοροναϊό: Θεωρούμαστε χώρα χαμηλότερου κινδύνου

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι υπηρεσίες του ΕΟΔΥ μετά την έξαρση του νέου κοροναϊού. Οι νεκροί από τον κοροναϊό έχουν φτάσει τους εννέα και σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ (πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ) η Ελλάδα θεωρείται χώρα χαμηλότερου κινδύνου επειδή δεν συνδέεται με απευθείας πτήσεις με την περιοχή της νοτιοδυτικής Κίνας από την οποία ξεκίνησε ο ιός. Ο αντιπρόεδρος του […]

Το Πορτρέτο των Μηνών – ΙΟΥΝΙΟΣ

Ο έκτος μήνας του Γρηγοριανού (Νέου) Ημερολογίου, με διάρκεια 30 ημέρες. Αρχικά, ο Junius ήταν ο τέταρτος μήνας του δεκάμηνου Ρωμαϊκού ημερολογίου και πήρε το όνομά του, κατά την επικρατέστερη εκδοχή, από τη θεά Γιούνο (Juno, Ήρα), σύζυγο του Γιούπιτερ (Jupiter, Ζευς) και προστάτιδα του οίκου και του γάμου, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο μήνας. […]