20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο 24χρονος παίκτης του The Voice Δαυίδ Καναβός

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 24 ετών άφησε ο παίκτης του The Voice Δαυίδ Καναβός.

Ο Τόνι Κονταξάκης, μαέστρος στο The Voice, ο οποίος συνεργαζόταν με όλους τους παίκτες, ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook τον θάνατο του παίκτη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χάσαμε ένα δικό μας παιδί, κρίμα».

Ο Δαυίδ ήταν στον περυσινό κύκλο του «Voice» και οι κριτές είχαν μαγευτεί από την ερμηνεία του στο Thinking Out Loud, του Ed Sheeran. Ο ίδιος είχε εξομολογηθεί στην κάμερα του The Voice ότι έπασχε από ανοσοανεπάρκεια η οποία τελικά αποδείχτηκε μοιραία για τη ζωή του.

Ο 23χρονος τότε Δαυίδ είχε επιλέξει να πάει με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη και παρόλο που δεν έφτασε στον τελικό, ο τραγουδιστής τον είχε συμπεριλάβει ως μέλος της ομάδας του στις εμφανίσεις του με τον Πάνο Σουρούνη.

YouTube player

Περισσότερα Άρθρα

Ο Μητροπολίτης Αργολίδας ευλόγησε την πίτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως

Την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα του Ραδιοφωνικού σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος ευλόγησε και έκοψε απόψε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεκτάριος. Ο Μητροπολίτης Αργολίδος ευχήθηκε σε όλους υγεία, δύναμη και ένα καλύτερο 2020, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού σταθμού Γεώργιος Καζάς ,και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος και ο πρόεδρος των φίλων του […]

Τα έργα πολιτισμού στην Αργολίδα από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τον πλήρη κατάλογο με τα έργα πολιτισμού και την εξέλιξή τους στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας δημοσιοποίησε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τα έργα, της Π.Ε. Αργολίδας μπορείτε να τα δείτε παρακάτω: -Εκσυγχρονισμός Αρχαιολογικού Μουσείου Άργους ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ (ΝΑΥΠΛΙΟ) Διαχείριση ευπαθών και βαρέων εκθεμάτων αρχαιολογικού Μουσείου Άργους Παροχή υπηρεσιών εκτός τεχνικής μελέτης – Διαγωνισμόςν.4412/2016 71.598,01 € Η […]