19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παίζουν μπάσκετ για το Γηροκομείο οι φοιτητές του Ναυπλίου

Την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 οι φοιτητές της πόλης του Ναυπλίου διοργανώνουν φιλικό με στόχο την ενίσχυση του Γηροκομείου Ναυπλίου.
Ένα φοιτητικό αντάμωμα γεμάτο αλληλεγγύη και προσφορά! Η είσοδος είναι ελεύθερη και αντί εισιτηρίου οι φοιτητές καλούν να μαζευτούν τρόφιμα, λάδι , λεμόνι, γάλα , βούτυρο, πάνες , σαμπουάν , απορρυπαντικά. Οι ανάγκες τροφίμων έχουν καλυφθεί και τα παραπάνω πλέον είναι απαραίτητα!
Σας καλούμε όλους να βρεθείτε στο γήπεδο για να ενισχύσουμε την πρωτοβουλία που γίνεται από όλους τους κατοίκους της πόλης αλλά κυρίως για να περάσουμε το μήνυμα πως όσοι μας χρειάζονται δεν είναι μόνοι τους.
Ότι η αλληλεγγύη στις μέρες μας παραμένει ζωντανή.

Περισσότερα Άρθρα

Το Αργολικό γιορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου

Την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου πανηγυρίζει μεγαλοπρεπώς ο ομώνυμος Ιερός Ναός στo Αργολικό. Απόψε τελέστηκε μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο εφημέριος του ναού π. Ιωάννης Μητροσύλης ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την Υπεραγία Θεοτόκο. […]

Βυθιζόμενοι κάδοι στο Άργος

Σε τρία σημεία έχουν τοποθετηθεί ζεύγη νέων μεταλλικών βυθιζόμενων κάδων απορριμμάτων στην πόλη του Άργους. Οι κάδοι που ανοίγουν με το πάτημα ενός διακόπτη που χειρίζεται ο κάθε πολίτης με το πόδι, εχουν τοποθετηθεί κοντά στο παλιό Δημαρχείου, απέναντι από το Α` Δημοτικό σχολείο και στην συμβολή της Καποδιστρίου με την Β. Γεωργίου Β`. Οι […]