19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παιδιά από το Λύρειο Ίδρυμα στο Ναύπλιο

Παιδιά από το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα που φιλοξενούνται, μετά την πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδας Κηφισίας, επισκέφθηκαν το Ναύπλιο.

 

Η επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση των εκκλησιαστικών συμβουλίων των Ιερών Ναών Αγίου Νεκταρίου , Αγίου Αναστασίου, και Αγίου Γεωργίου Ναυπλίου.

 

Η αποστολή των παιδιών συνοδευόμενα από μοναχές της Ιεράς Μονής υποδέχθηκαν οι εφημέριοι  των Ναών π. Βασίλειος Γκολέμης και π. Παναγιώτης Κιντής.

 

Τα παιδιά προσκύνησαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου, ακολούθησε πρωινό στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού και ακολούθως πραγματοποίησαν επισκέψεις στον Άγιο Λουκά Λευκακίων, στο Παλαμήδι και την Αρχαία Ασίνη.

 

Στην αποστολή παραδόθηκαν αρκετά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσαν οι Ιεροί Ναοί.

Περισσότερα Άρθρα

47χρονος σκότωσε άνδρα με τσεκούρι

Στις φυλακές Νιγρίτας οδηγήθηκαν δύο αδέλφια, 27 και 47 ετών, που κατηγορούνται για φονική συμπλοκή με θύμα 53χρονο, πριν από λίγες μέρες, σε περιοχή του Δήμου Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική. Κατά το ίδιο επεισόδιο τραυματίστηκαν επίσης ο 24χρονος γιος και η 18χρονη κόρη του θύματος. Τα αίτια του συμβάντος φαίνεται πως ήταν προσωπικές διαφορές. Η υπόθεση έγινε γνωστή […]