13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πανέτοιμος ο Οίακας για την “μάχη” με τον Έσπερο

Εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Οίακα την Κυριακή 7/4 , καθώς  αντιμετωπίζει στις 17:00 την ομάδα του Εσπέρου Καλλιθέας.

Ο  προπονητής Χάρης Κουλουριώτης  και ο παίκτης Ηλία Πασολάρι, απευθυνόμενοι στους φίλους της ομάδας δήλωσαν για τον αγώνα:

Χάρης Κουλουριώτης – Προπονητής

Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα όπως ο Έσπερος που παλεύει όλα τα παιχνίδια και έχει ως τώρα μια πολύ θετική εικόνα στο πρωτάθλημα.

Έχουμε συζητήσει αρκετά τις τελευταίες μέρες πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η συγκέντρωση για το τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος και εκεί θέλουμε να εστιάσουμε και στο κυριακάτικο ματς.

Πιστεύω πως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα σκληρό παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος να είμαστε εμείς οι νικητές.

Ηλία Πασολάρι – Παίκτης

Την Κυριακή παίζουμε ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Έσπερος είναι μια καλή ομάδα και πολύ δυνατός στην έδρα του. Εμείς δουλέψαμε σκληρά για το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για τη νίκη όπου θα μας κρατήσει ψηλά στη βαθμολογία.

Περισσότερα Άρθρα

Οι Δαναοί Άργους έχασαν την πρόκριση στην Β’ Φάση του Κυπέλλου Γυναικών

Ολοκληρώθηκε η 2η αγωνιστική της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Γυναικών, με τον Αμύντα να κερδίζει στο Άργος τους Δανούς με 60-54 και να παίρνει την πρόκριση στην Β’ Φάση, έχοντας πλέον να υποδεχθεί τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό.  Κορυφαία για τις νικήτριες ήταν η Ντάνου με 22 πόντους, ενώ η Κεχαγιά είχε 21 για την ομάδα από […]

Πέμπτη θέση για την Ελένη Δήμα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Την πέμπτη θέση στον ακοντισμό κατέκτησε η Ελένη Δήμα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα στίβου Κ18, το οποίο έγινε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του Αριστέα Άργους που έχει ατομικό ρεκόρ 46,74 έριξε 45.58μ. Η χώρα μας κατέκτησε συνολικά εννέα μετάλλια εκ των οποίων το ένα χρυσό, τα δύο ασημένια και τα έξι χάλκινα. Αναλυτικά:  Κορασίδες […]