13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας: Ανάπτυξη θα υπάρξει μόνο με σοβαρό σχεδιασμό, πλάνο και όραμα

Συνεχίζει την περιοδεία σε κάθε περιοχή της Πελοποννήσου ο υπ. Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

‘Οπως ενημερώνει, στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε Τυρό και Λεωνίδιο Αρκαδίας χθες, είχε πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις με τους κατοίκους αυτών των περιοχών αλλά και με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στο Λεωνίδιο.

Οι περιοχές αυτές είναι ξεχασμένες από την Περιφέρεια, όπως και η υπόλοιπη Αρκαδία. Χρήματα για σημαντικά και μεγάλα έργα υπάρχουν, αλλά δεν αξιοποιούνται ορθολογικά, γίνονται χαρτοπόλεμος σε εταιρίες φίλων και συγγενών του Περιφερειάρχη. 

Ανάπτυξη θα υπάρξει μόνο με σοβαρό σχεδιασμό, πλάνο και όραμα για την Αρκαδία. Μόνο έτσι θα υπάρξει λύση στο πρόβλημα των απαράδεκτων δρόμων, των απορριμμάτων και της απουσίας πρόνοιας.

Ο Τυρός, το Λεωνίδιο, η Αρκαδία και η Πελοπόννησος αξίζουν καλύτερα και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. 

Περισσότερα Άρθρα

Πρόταση 11,3 εκ. ευρώ από την Περιφέρεια Πελοποννήσου για ένταξη έργων πολιτισμού στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020

Έργα πολιτισμού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου με συνολικό προϋπολογισμό 11.370.000 ευρώ, θα προταθούν προς ένταξη στο ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Σε αυτή την απόφαση κατέληξε η πολύωρη σύσκεψη που έγινε σήμερα Παρασκευή 8 Νοεμβρίου στην Τρίπολη, με τη συμμετοχή της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη, του γ.γ. Πολιτισμού Γιώργου Διδασκάλου, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, […]