15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Νίκας από την Νεάπολη: “Τίποτα ουσιαστικό δεν έχει γίνει”

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας,  μίλησε χτες το απόγευμα στην Ελαφόνησο, σε συγκέντρωση κατοίκων, παρουσία της Δημάρχου και αυτοδιοικητικών στελεχών.

Γύρισε το νησί και ενημερώθηκε για τα μεγάλα προβλήματα, με κυριότερο τις ανύπαρκτες υποδομές (λιμάνι, καρνάγιο, πεζοδρόμια, βιολογικός, σκουπίδια κ.λπ.). Όπως τόνισε: “200.000 επισκέπτες έχει το νησί κάθε χρόνο, έχοντας, όμως φθάσει στα όρια του από την εγκατάλειψη. Η Ελαφόνησος προσφέρει στο τοπικό αλλά και το εθνικό εισόδημα, γι’ αυτό και η εγκατάλειψη της από κράτος και περιφέρεια είναι ανεξήγητη”.

Λίγες ώρες αργότερα ο κ.Νίκας μίλησε σε μεγάλη – ανοικτή συγκέντρωση στη Νεάπολη. Προηγήθηκε χαιρετισμός και σύντομη τοποθέτηση των υπ. Περιφερειακών Συμβούλων.
Στην ομιλία του επικεντρώθηκε στα μεγάλα προβλήματα της περιοχής, που όπως επεσήμανε “είναι και προβλήματα όλης της περιφέρειας, όπως το απαράδεκτο οδικό δίκτυο, η διάβρωση των ακτών, η άρδευση, η υφαλμύρωση, η πολιτική προστασία κ.λπ..
Είναι καθοριστική ευθύνη του Περιφερειάρχη, που στα εννέα χρόνια της διοίκησης του τίποτε το ουσιαστικό δεν έχει γίνει για την αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων”.

 

Περισσότερα Άρθρα

Χαρδαλιάς: Να περάσουμε από τη φάση της επιμονής στη φάση της υπομονής

«Είμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο, πέρα από την επιδημιολογική εικόνα, τα πάντα είναι οριακά. Εξετάζουμε τα δεδομένα κάθε 12 ώρες. Βρισκόμαστε σε υψηλή ετοιμότητα,  και δεν έχουμε κανένα περιθώριο χαλάρωσης,ο  βαθμός επιφυλακής είναι υψηλός» δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας,Νίκος Χαρδαλιάς, στην καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό. Αναφερόμενος στην Λάρισα τόνισε ότι πραγματοποιήθηκαν 462 τεστ και επιβεβαιώθηκαν […]

Διακήρυξη συνδυασμού «Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου»

Η «Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου», ο νέος συνδυασμός για την Επίδαυρο, με επικεφαλής ως υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Σαρρή, στηρίζεται σε σταθερές αξίες και αρχές που καταθέτει και δημοσιεύει σήμερα μαζί με τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων. Ακολουθεί το κείμενο της διακήρυξης του συνδυασμού «Δημιουργική συνΕργασία Επιδαύρου ». «Ο Δήμος Επιδαύρου είναι ο τόπος μας, η […]