19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναγιώτης Σκούφης: Ενισχύσαμε και στηρίξαμε τη λειτουργία του Γυμνασίου Νέας Κίου με συντονισμένες ενέργειες

Σε συνεργασία με τη Διευθύντρια της σχολικής μονάδας του Γυμνασίου της Νέας Κίου κα. Ευαγγελία Σπυροπούλου  ενισχύσαμε και στηρίξαμε τη λειτουργία του σχολείου με συντονισμένες ενέργειες.

Αναλάβαμε την πρωτοβουλία να αναβαθμίσουμε το σχολείο με παρεμβάσεις συντήρησης- ανακαίνισης και καλλωπισμού του προαυλίου αλλά και των αιθουσών διδασκαλίας.

Αναλυτικότερα: βάψιμο όλων των αιθουσών διδασκαλίας, γραφείων & εργαστηρίων καθώς και του προαυλίου ώστε να εξασφαλίσουμε στους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό την αναβάθμιση της καθημερινότητας τους και την ποιότητα ζωής στο σχολικό χώρο.

Σε καθημερινή επικοινωνία στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών που σκοπό έχουν την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.

 

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Άργους-Μυκηνών

Παναγιώτης Σκούφης

Περισσότερα Άρθρα

Σε καραντίνα όλος ο δήμος Ερμιονίδας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑ, με το τέλος της σύσκεψης που πραγματοποιείται αυτή τη ώρα, θα ανακοινωθεί η επιβολή καραντίνας σε όλο το δήμο Ερμιονίδας. Η κατάσταση βεβαίως χαρακτηρίζεται εξαιρετικά κρίσιμη και είναι χαρακτηριστική η δήλωση Νίκα ότι  ” Αναφορικά με τον κορονοϊό, το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας αυτή τη στιγμή, ίσως να […]

Θάνος Κορομπόκης – 1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα

Ένα εξαιρετικό βίντεο, με το οποίο συμμετάσχει στον διαγωνισμό “1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα”, γύρισε στο Άργος πριν από λίγες ημέρες, ο μαθητής της Β’ τάξης του 1ου Γυμνασίου Άργους Θάνος Κορομπόκης. Ο συγκεκριμένος Περιφερειακός Εκπαιδευτικός διαγωνισμός με τίτλο «1821 μέτρα σε 200 δευτερόλεπτα», τον οποίο συνδιοργανώνουν η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, το Περιφερειακό […]