15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναργειακός και ‘Ενωση Λέρνας σε εξ αναβολής αγώνες

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα αρχίσει πάλι…του χρόνου αλλά αύριο Σάββατο θα διεξαχθούν παιχνίδια που είχαν αναβληθεί στις μέχρι τώρα αγωνιστικές.

‘Ετσι λοιπόν, ο Παναργειακός θα ταξιδέψει στην Κεφαλονιά να αντιμετωπίσει τον ΑΟ Εικοσιμία ενώ η ‘Ενωση Λέρνας θα υποδεχτεί τον ΑΟΚ Ζακύνθου στο Κιβέρι.

Αναλυτικά:

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

13.30: Ένωση Λέρνας- ΑΟΚ Ζακύνθου (Διαιτητής ο Ρούσσος από την Κόρινθο).

14.00: ΑΟ Εικοσιμία-Παναργειακός (Διαιτητής ο Φωκάς από την Αχαϊα).

Η αποστολή του Παναργειακού αποτελείται από τους Φαρμάκη, Παλιγγίνη, Κυριακόπουλο, Ροκάι, Μπούτα, Παναγιώτου, Παπαϊωάννου, Καδά, Μαρίνη, Μουσταφάι, Νώτη, Kαλύβα, Μπριλάκη, Φασούλη, Καρούτη, Συρεγγέλα, Παιδάκη, Μπουντόπουλο.

 

Περισσότερα Άρθρα

Όνειρο ο Τσιτσιπάς στην τετράδα του Ρολάν Γκαρός

Ολύμπιος Θεός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, «σκούπισε» 3-0 τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και ναι, είναι στα ημιτελικά του Ρολαν Γκαρός. Είναι στους 4 καλύτερους του φημισμένου τουρνουά στο Παρίσι. Ο Τσιτσιπάς είναι καταπληκτικός, είναι φανταστικός, νίκησε 6-3, 7-6, 7-5 και παίζει πλέον με τον Ζβέρεφ για τον τελικό. Όλα πήγαν καλά από το ξεκίνημα, όλα τα έκανε […]

Νίκη για την Εθνική στα Λιόσια, 72-71 την Τουρκία

Η Eθνική αντάμειψε του 5.000 Έλληνες φιλάθλους που μετέβησαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, έστω κι αν τους καρδιοχτύπησε, νικώντας με 72-71 την Τουρκία, για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Με 2/2 βολές του Κώστα Παπανικολάου, όταν κέρδισε φάουλ στα 3΄΄ πριν τη λήξη πήρε τη 2η νίκη […]