18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παναργειακός: Με…γεμάτες τις τσέπες στο Διαβολίτσι

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Παναργειακού για το αυριανό εντός έδρας  παιχνίδι με αντίπαλο το Α.Ο.Διαβολίτσι. (20/10 ,16:00).

Ο Τόμυ Κίκιλης  έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην αποστολή, εκτός από τον τιμωρημένο Βουρνάζο.

Όλοι στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι συνειδητοποιημένοι, ότι έφτασε η ώρα η ομάδα να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, για να της δώσει ώθηση για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η διοίκηση από την πλευρά της φρόντισε χθες, μετά το τέλος της προπόνησης, να πληρωθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα, τηρώντας στο έπακρο τα συμφωνηθέντα.

Περισσότερα Άρθρα

Η θύρα 7 συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια για παιδιά που έχουν ανάγκη

Είδη πρώτης ανάγκης και παιχνίδια συγκεντρώνει η ΘΥΡΑ7 που θα δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη, τις ημέρες των Χριστουγέννων. Δείτε το βίντεο, αν θέλετε κι εσείς να βοηθήσετε…

Έναρξη του καλοκαιρινού τουρνουά KIVERI ATHLETICS σήμερα 2/7 στο Κιβέρι

Ένα καλοκαιρινό διαδραστικό γεγονός που έχει γίνει θεσμός θα πραγματοποιηθεί και φέτος στο Κιβέρι. Το τουρνουά KIVERI ATHLETICS με εμπνευστή και υπεύθυνο τον Γιάννη Καρκαλάτο διοργανώνεται για 23η συνεχόμενη χρονιά στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου. Οι εγγραφές θα γίνονται από σήμερα στις 7μμ στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου και θα δοθεί το πρόγραμμα για τα επόμενα παιχνίδια. Το τουρνουά συνδιοργανώνουν […]