19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Πανελλήνιο ρεκόρ για την μικτή ομάδα 4Χ400 μ. με την Ελπίδα Καρκαλάτου

Άλλη μια τρίτη θέση για την ομάδα μας, αυτή τη φορά με την μικτή ομάδα 4Χ400 μ. που τερμάτισε σε 3.22.88, επίδοση καλύτερη από το 3.24.26, που είχαν πετύχει τα μέλη της ομάδας μας την Κυριακή.

Πρόκειται για πανελλήνιο ρεκόρ.

Αντώνης Αλεξανδρίδης, Ελπίδα Καρκαλάτου, Δέσποινα Μουρτά και Παναγιώτης Τριβυζάς  έτρεξαν για την ομάδα μας στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μινσκ.

Η Ελπίδα έκανε μια καταπληκτική κούρσα (τρέχοντας τρίτη κατά σειρά)  δείχνοντας πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Μάλιστα μόλις πήρε τη σκυτάλη από την Μουρτά κλείσθηκε από τους αντιπάλους της κάτι που σημαίνει πως θα μπορούσε να πάει πολύ καλύτερα.  Η ομάδα πρόσφερε οκτώ βαθμούς στη βαθμολογία της Ελλάδας.

 

 

 

 

-ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ

Περισσότερα Άρθρα

“Κόκκινη κάρτα ” για τον Μαραθώνιο Ναυπλίου

Ενημερώνουμε τους Δημότες Ναυπλιέων και του φίλους του Μαραθωνίου, ότι λόγω ανυπέρβλητων δυσκολιών και προκειμένου ο Μαραθώνιος του Ναυπλίου να μην υποστεί περαιτέρω απαξίωση με προχειρότητα στη διοργάνωση, μείωση των συμμετοχών και χωρίς τις εξασφαλίσεις για έναν υψηλού κύρους και φήμης αγώνα, όπως όλοι θέλουμε, προχωρήσαμε στην αναβολή του για το 2024, για να επανέλθει […]

Διεθνής διαγωνισμός bodybuilding στο Ναύπλιο

Κορυφαία ονόματα του ανδρικού και γυναικείου bodybuilding βρίσκονται στο Ναύπλιο προκειμένου να πάρουν μέρος στους Διεθνείς Αγώνες Σωματικής Διάπλασης Nafplio Classic – pro qualifier της IFBB International που θα δώσει 22 ΕLite Pro Cards και την δυνατότητα στους αθλητές να συμμετάσχουν στο Εlite Nafplio Elite Pro που πραγματοποιούνται από τις 6 έως τις 8 Σεπτεμβρίου […]