17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παν. Νίκας: «Ο κορωνοϊός να μην γίνει… παρανοϊός»

«Ο κορωνοϊός να μην γίνει… παρανοϊός», συνέστησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, από το Ναύπλιο. Η αναφορά έγινε στο πλαίσιο της σύσκεψης φορέων της Π.Ε. Αργολίδας, που έγινε χθες Τρίτη 3 Μαρτίου, με αντικείμενο την όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία για το θέμα.

«Είναι απαράδεκτο το γεγονός να μην μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων εκπρόσωπός της Περιφέρειας, η οποία χρηματοδοτεί επεκτάσεις και επισκευές νοσοκομειακών μονάδων, την αγορά ιατρομηχανολογικού εξοπλισμού»,  τόνισε ο Παναγιώτης Νίκας. Και πρόσθεσε: «Δεν μπορεί, δεν επιτρέπεται, η τοπική κοινωνία να μη μετέχει στο Δ.Σ. των νοσοκομείων, και δεν στέκομαι στους κάθε είδους διοικητές που ελέγχεται ο τρόπος με τον οποίον διορίστηκαν».

Εξέφρασε πάντως τον προβληματισμό του για το γεγονός ότι «σε επίπεδο υποδομών η Περιφέρειά μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση, καθώς διαθέτει μόλις 20 κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας».

Στη σύσκεψη, που έγινε παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου και εκπροσώπων όλων των εμπλεκόμενων με το εν λόγω θέμα φορέων, της Π.Ε., ο Π. Νίκας για το θέμα του κορωνοϊού σημείωσε ότι «το πρόβλημα αυτό, όχι από τα χειρότερα που έχουν πλήξει την ανθρωπότητα, πρέπει να αντιμετωπιστεί με σοβαρότητα και με σύνεση».

Περισσότερα Άρθρα

“Πρωταθλήτρια” του… καύσωνα η Μεσσηνία

Η υψηλότερη θερμοκρασία την Παρασκευή πανελλαδικά σημειώθηκε στο Αρφαρά Μεσσηνίας. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής, στο ζενίθ της ζέστης, ο υδράργυρος έφτασε τους 41,1 βαθμούς Κελσίου, που ήταν ο υψηλότερος όχι μόνο στη Μεσσηνία, αλλά σε όλη τη χώρα. Πάντως και σε αρκετές περιοχές της Πελοποννήσου όπως στην Αργολίδα που η θερμοκρασία έφτασε τους 40 […]