12 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Παππούς και γιαγιά μέθυσαν και «έψησαν» ζωντανό το 11 μηνών εγγόνι τους στο φούρνο

Φρίκη προκαλεί η ιστορία του 11 μηνών μωρού που κάηκε ζωντανό σε ένα φούρνο από τους παππούδες του.

Η μητέρα του μικρούλη Maxim Sagalakov, η 20χρονη Viktoria, είχε αφήσει το μωρό στους γονείς της στην περιοχή Khakassia της Ρωσίας.

Όμως όταν επέστρεψε, η γυναίκα έπαθε σοκ όταν βρήκε το καμένο σώμα του αγοριού της στο φούρνο των γονιών της.

“Οι παππούδες ήταν μεθυσμένοι και σκότωσαν το μωρό,” είπε η αστυνομία. “Η μητέρα του άτυχου μωρού βρήκε το κορμάκι του απανθρακωμένο στο φούρνο.”

Οι παππούδες, αφότου κατανάλωσαν άφθονη βότκα και μέθυσαν, έβαλαν το εγγόνι τους στο φούρνο για να το «ψήσουν».

“Μωρό μου, αγαπημένε μου γιε, ο πόνος μου δεν απαλύνει ούτε για ένα λεπτό. Πώς θα ζήσω χωρίς εσένα; Μόνο τις φωτογραφίες σου έχω πια…” είπε η καταρρακωμένη μητέρα.

“Μου λείπεις τόσο πολύ, μωρό μου… Εύχομαι να έρχεσαι κάθε βράδυ στα όνειρά μου…”

Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή την ανείπωτη τραγωδία… Καλό παράδεισο στο αγγελούδι…

Πηγή: .diaforetiko.gr

Περισσότερα Άρθρα

2022: Πώς να τηρήσετε τις αποφάσεις για τη νέα χρονιά

Το τέλος μιας χρονιάς αποτελεί πάντοτε μια καλή ευκαιρία για ανασκόπηση των όσων συνέβησαν στη ζωή μας. Ωστόσο, τα τελευταία δύο χρόνια, η πανδημία του ιού Covid-19  μάς δίνει την ευκαιρία να αναστοχαστούμε διαφορετικά απ’ ότι στο παρελθόν. Ενέσκηψε ταυτόχρονα μία πανδημία φόβου η οποία διεύρυνε την αίσθηση ρευστότητας,  αβεβαιότητας  οδηγώντας στη διάψευση. Σπουδαίοι επιστήμονες και φιλόσοφοι […]

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για την Ασπασία

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των ομάδων Παλαίμαχοι Άργους & FC CELEBRITIES NAFPLIO και του της ομάδας των Παλαιμάχων του Πανιωνίου Σμύρνης. Στην ομάδα των Παλαιμάχων του Πανιωνίου Σμύρνης θα αγωνισθούν οι, Σαραβάκος, Ρότσα, Νόνι Λίμα, Μπατίστα, Βονόρτας, Κρητικός και πολλοί άλλοι διάσημοι. Ο αγώνας διοργανώνεται για την οικονομική ενίσχυση της Ασπασίας και θα […]