20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παράλληλες εκδηλώσεις στον 5ο Παλαμήδειο Άθλο

? Λαμπαδηδρομία

Για μια ακόμη χρονιά τις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης του Ναυπλίου και του Παλαμήδειου Άθλου, θα λαμπρύνει με την συμμετοχή της η Στρατιωτική Σχολή Ευέλπιδων.

Η πορεία των Ευέλπιδων Λαμπαδηδρόμων ξεκινάει στις 16:30 από τις εγκαταστάσεις του ΦΟΥΓΑΡΟΥ, από εκεί με σημεία διαδρομής και συμβολισμού: το Στρατόπεδο και το Λιοντάρι των Βαυαρών, οι Λαμπαδηδρόμοι φτάνουν στο άγαλμα του Σταϊκόπουλου από όπου με τη δύση του ηλίου, στις 17:15, ξεκινά η άνοδος στο κάστρο του Παλαμηδίου από την είσοδο της 25ης Μαρτίου.

Όταν ο τελευταίος λαμπαδηδρόμος φτάνει στην κορυφή του κάστρου, στις 17: 45, ο βωμός ανάβει, τα φώτα του κάστρου σβήνουν!

? Pasta Party

Από τον Παλαμήδειο Άθλο δεν θα μπορούσε να λείπει ένα pasta party! Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να γεμίσουν με ενέργεια και… υδατάνθρακες στο Pasta Party που πραγματοποιείται στο ΦΟΥΓΑΡΟ με συμβολική συνδρομή. Αμέσως μετά το Pasta Party ακολουθεί μουσική εκδήλωση!

To Pasta Party θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 18:30 στο ΦΟΥΓΑΡΟ.

? Σκακιστικές δράσεις
Στις φετινές εκδηλώσεις του Παλαμηδίου Άθλου εντάχθηκαν με απόφαση του Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) και οι δράσεις της Σκακιστικής Ακαδημίας Ναυπλίου.

Περισσότερα Άρθρα

Μήνυμα του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για το Πάσχα

«Ο κόσμος περνά μια μεγάλη δοκιμασία. Η πανδημία πλήττει την παγκόσμια οικονομία και δοκιμάζει τις ατομικές αντοχές των ανθρώπων. Είμαστε έθνος καρτερικό. Από την ιστορία και τις παραδόσεις μας, ξέρουμε να αντέχουμε και να επιβιώνουμε.Είμαστε όλοι μαζί. Συνεργαζόμαστε λαμπρά κι έτσι γίναμε το παράδειγμα στην Ευρώπη και στον κόσμο. Η αστυνομία κάνει το καθήκον της. […]

Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο στα Καβάσιλα

Νεκρός 24χρονος σε τροχαίο στα Καβάσιλα Ήταν η τελευταία βόλτα με την αγαπημένη του μηχανή. Εκεί στη μεγάλη ευθεία, το δρόμο που ενώνει τη Γαστούνη με τα Καβάσιλα, ο δρόμος που τελικά οδήγησε στον ουρανό τον 24χρονο Φίλιππο Σάμιο από τη Γαστούνη. Η Γαστούνη πενθεί. Ένα παιδί γεμάτο ζωή από μια αξιόλογη οικογένεια έχασε την […]