18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Παραίτηση του Παναγιώτη Ζαχαριά από τη ΝΟΔΕ Αργολίδας

Με την παρούσα σας κοινοποιώ την παραίτησή μου από μέλος της ΔΕΕΠ Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας.

Σε τοπικούς εσωκομματικούς κύκλους τον τελευταίο καιρό κάποιοι μιλούσαν για εμένα χωρίς εμένα ή για λογαριασμό μου, κακώς, κάκιστα.

Για λόγους ευθιξίας δεν είναι δυνατό να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στη ΔΕΕΠ μετά την καινούργια της σύνθεση.

Παραμένω στρατιώτης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας και στην πρώτη γραμμή της καθημερινής μάχης για την επικράτηση των ιδεών μας, μένοντας πιστός στις αξίες και τα ιδανικά της, έτσι ακριβώς, όπως έχω αποδείξει με την παρουσία και τη στάση μου στο όργανο της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ ) τόσα χρόνια (από το 2013 είμαι μέλος της και για τρεις συνεχόμενες θητείες).

Θεού θέλοντος, πολιτικό ραντεβού στις επόμενες εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και των μελών της ΔΕΕΠ Αργολίδας σε λίγους μήνες ή όποτε αυτές γίνουν.

Παναγιώτης Π. Ζαχαριάς

Διπλωματούχος Μηχανολόγος και Αεροναυπηγός Μηχανικός

Περισσότερα Άρθρα

Η καθιέρωση του Πολιτικού Γάμου

To 1982 εισήχθη και στη χώρα μας ο πολιτικός γάμος, 200 χρόνια μετά την καθιέρωσή του από τη Γαλλική Επανάσταση. Έως τότε ίσχυε η υποχρεωτική ιερολογία του γάμου (θρησκευτικός γάμος), που είχε καθιερωθεί με Νεαρά του αυτοκράτορα Λέοντος ΣΤ’ του Σοφού το 893 μ.Χ. («Μη ερρώσθαι τα συνοικέσια άνευ της ιεράς ευλογίας»). Μία πρώτη απόπειρα […]

Ξεκίνησε το έργο της «Ανάπλασης της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως» στους Αγίους Θεοδώρους

Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο της «Ανάπλασης της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως» στους Αγίους Θεοδώρους, προϋπολογισμού 365.872,69€ με πόρους του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Πρόκειται για ένα έργο που θα αλλάξει ριζικά τη συνολική εικόνα και λειτουργία του χώρου, ενώ ταυτόχρονα θα επιτευχθεί η βιοκλιματική αναβάθμισή του. Με τη διατήρηση του Μνημείου […]